Închide meniul

Premiera America Express, lider detașat de audiență. Cea mai bună lansare din cele 5 sezoane ale reality show-ului

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 ianuarie 2023, 12:41 / Actualizat: 23 iulie 2023, 19:16

Premiera America Express, lider detașat de audiență. Cea mai bună lansare din cele 5 sezoane ale reality show-ului

Premiera America Express, lider detașat de audiență

Debut în forţă la America Express – Drumul Aurului!

  • Premiera America Express, lider detașat de audiență

Premiera America Express, lider detașat de audiență. Debut în forță pentru cel mai așteptat reality show din România, America Express – Drumul Aurului! Premiera difuzată de Antena 1 aseară, de la ora 20:00, a înregistrat cea mai bună audiență în topul lansărilor show-ului în cele 5 sezoane și a fost lider incontestabil de piață pe toate segmentele de public.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, prima ediție America Express a condus topul audiențelor cu o medie pe publicul comercial din mediul urban de 10 puncte de rating și 30.3% cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu o medie de 6.1 puncte de rating și 18.7% cota de piață. La orașe, Antena 1 a fost lider de piață cu o medie de 8.7 puncte de rating și 21.6% cota de piață, urmată de Pro Tv cu 6.8 puncte de rating și 17% cota de piață.

Premiera America Express, lider detașat de audiență

Și la nivelul întregii populații a țării, show-ul a fost lider cu o audiență medie de 8.3 puncte de rating și 19.7% cota de piață, Pro Tv ocupând locul al doilea cu 8.1 puncte de rating și 19.2% cota de piață. Difuzată în intervalul orar 19:57-23:44, emisiunea a adunat, în minutul de aur de la 22:10, aproape 1,9 milioane de telespectatori în fața micilor ecrane.

Reclamă

Totodată, Antena 1 a condus clasamentul audiențelor ieri la nivelul întregii zile, pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, înregistrând o medie de 3.3 puncte de rating și 18.8% cota de piață, în vreme ce principalul competitor, Pro Tv înregistra atunci 3 puncte de rating cu 16.9% cota de piață. Și pe intervalul orar din prime time, 19:00 – 23:00, Antena 1 s-a impus ca lider de audiență la nivelul publicului comercial, înregistrând 8.9 puncte de rating cu 25.9% cota de piață, Pro Tv situându-e pe locul 2, cu 7.3 puncte de rating și 21.2% cota de piață.

Startul unei curse uluitoare

Premiera de aseară America Express a adus startul unei curse uluitoare, începute în centrul Mexicului. Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei, Mihaela sunt concurenții care au pornit într-o întrecere epuizantă, purtând după ei toate bagajele aduse initial, în căutarea rucsacurilor America Express – în cel mai neașteptat loc, un cimitir.

Reclamă

Cea dintâi întrecere din acest sezon a adus surprize la linia de sosire: Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla au ajuns primii la Irina Fodor. Ei au fost urmați de Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru și de gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar. Cele trei perechi de vedete au intrat astfel în lupta pentru câștigarea primului Joker, o miză nou introdusă în desfășurarea competiției – iar cei care și-au adjudecat acest premiu au fost Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, avantajul oferit fiind posibilitatea de a scădea 30 de minute din ora la care ajung în punctul de acordare a imunității.

În această seară concurenții se luptă pentru câștigarea primei imunități

În ediția America Express difuzată de Antena 1 în această seară, de la 20:30, concurenții se luptă pentru câștigarea primei imunități de pe Drumul Aurului, pentru care au de îndeplinit câteva misiuni solicitante. Imunitatea le aduce beneficiile cele mai râvnite: hotel, bani, mașină, mâncare și vacanță! ”Când Irina a zis de imunitate și tot ce oferă ea, am spus că tragem nonstop!”, a declarat Nelu Cortea.

Lupta se anunță, așadar, cât se poate de încinsă, pentru că aventura trece la următorul nivel. Concurenții se vor confrunta cu provocarea primei cazări la ceas de seară, dar și cu coșmarul recoltării agavelor, sub soarele arzător al Mexicului. Proba face parte din vizita la o fabrică de tequila. Iar când efortul fizic la temperaturi ridicate se combină cu shoturile de tequila, cursa devine… cu atât mai întortocheată! ”După ce că n-am mâncat nimic toată ziua, dacă-mi dați alcool, n-am făcut nimic!”, a declarat Jean Gavril.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa alcătuită din Bie și mama sa, Mihaela, va trece prin primele momente cu adevărat tensionate

Echipa alcătuită din Bie și mama sa, Mihaela, va trece prin primele momente cu adevărat tensionate, în căutarea transportului, ce părea fără speranță. ”Nu pot să mă calmez în situația în care e atât de târziu. Nu am bani, nu pot să vorbesc cu nimeni, se uită dubios toți”, a spus Bie, izbucnind în lacrimi. Ele și frații Gavril vor traversa la pas una dintre cele mai periculoase localități din Mexic, Romita.

”Peste tot numai oameni care se uitau dubios, în mașini cu geamuri fumurii, genul care au arme în mașină. Ne-am dat seama că e pe bune. Nu era de joacă cu acea localitate”, a povestit Jean Gavril. ”Aici chiar vezi oameni pe stradă cu arme, cu cuțite”, a adăugat fratele lui, Dinu.

”Mă simțeam efectiv în pericol. Mi-a fost foarte frică în locul ăla. Părea un oraș de traficanți de droguri”, a declarat și Bie. Cum vor depăși echipele de vedete cele mai grele momente, cum se vor descurca cu misiunile lansate de Irina Fodor și cine va câștiga prima imunitate din acest sezon al reality show-ului telespectatorii vor afla în ediția America Express difuzată de Antena 1 în această seară, de la 20:30.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
America Express, lider de audiență. Aris și Alexia Eram, învingători în cursa pentru refacerea echipelor
Media • 12 dec., 13:12
America Express, din nou lider de audiență. Aris și Alexia Eram, învingători în cursa pentru refacerea echipelor
America Express, lider de audiență
Media • 23 nov., 12:55
America Express, lider de audiență. Iuliana Pepene și Sonia Simionov și-au încheiat aventura pe Drumul Soarelui
America Express, lider de audiență
Media • 15 nov., 13:14
America Express, lider de audiență. Romică și Cătălin Țociu au câștigat imunitatea mică
America Express își menține supremația în topul audiențelor
Media • 14 nov., 13:30
America Express își menține supremația în topul audiențelor. Joc de amuletă unic în istoria reality show-ului. Ce urmează
Edward Sanda și Cleopatra Stratan, salvați de la eliminare în ediția de miercuri.
Media • 26 oct., 13:16
Edward Sanda și Cleopatra Stratan, salvați de la eliminare în ediția de miercuri. America Express a fost lider de piață