Close

Premiera celui de-al treilea sezon Adela – Ce-i al tău e şi al meu, lider detaşat de audienţă

Avatar photo

De Antena Sport
Publicat: 28 ianuarie 2022, 12:54

Aşteptarea a luat sfârşit! Cel de-al treilea sezon al serialului Adela - Ce-i al tău e şi al meu a avut premiera aseară la Antena 1, iar telespectatorii au confirmat din nou că #dacaejoieAdela!

Reclamă
Adela

Antena 1

Primul episod al sezonului s-a impus la lider de audienţă, atât la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 şi 54 de ani, cât şi la întreg nivel urban. Peste 1.7 milioane de telespectatori, la nivel naţional, urmăreau aseară, în minutul de aur, 20:54, evoluţia personajelor în cel mai nou sezon al serialului de la Antena 1.

Reclamă

Premiera celui de-al treilea sezon Adela, lider de audiență

Conform datelor oferite de Kantar Media, în intervalul 20:29-23:26 serialul Adela a condus clasamentul audienţelor, atât la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 şi 54 de ani, cât şi la întreg nivel urban. Astfel, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-54 de ani, serialul Adela s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie 7.4 puncte de rating și 21.9% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Pro Tv, cu o medie de 5.9 puncte de rating şi 17.4% cotă de piaţă.

Şi la nivel urban, serialul Adela a fost prima opţiune a telespectatorilor, înregistrând un rating mediu 7.1 puncte şi 17% cota de piaţă, poziţia secundă fiind ocupată tot de Pro TV, cu 6.5 puncte de rating şi 15.6% cota de piată. Ierarhia se păstrează şi pe publicul femei 18-54 urban, acolo unde Adela a condus clasamentul audienţelor cu 9.1 puncte de rating şi 25.8% cotă de piaţă, poziţia secundă fiind ocupată de Pro TV cu 5.6 puncte de rating şi 16% cota de piaţă.

Reclamă

După o binemeritată pauză, telespectatorii au aflat în sfârşit aseară pe cine a nimerit glonţul tras de către senatorul Iftimie la finalulul ultimului episod al sezonului doi. Dramatica scenă a împușcăturii, care a lăsat aproape 2 milioane de telespectatori cu sufletul la gură și mai multe întrebări fără răspuns a fost elucidată aseară.

Noi episoade din serialul Adela, joi, 20:30, Antena 1

Andreea (Oana Moşneagu) a fost ţinta glonţului, iar aseară telespectatorii au regăsit-o pe aceasta la spital, în comă, intubată, în vreme ce Mitu (Marian Râlea) se consideră vinovat pentru tot. „Nu te da bătută, ai o viață înaintea ta”. Cele mai mari mustrări de conştiinţă le are însă Adela (Mara Oprea), care spune că nu o să se ierte niciodată dacă Andreea nu își revine. „Mi-ai arătat că, în adâncul sufletului tău, ești un om bun. Nu pot să cred că mi-ai salvat viața”.

Tot aseară, o veste uimitoare i-a luat prin surprindere pe telespectatori: Adela şi Mihai află că vor avea un copil. „Încă nu îmi vine să cred!”, a mărturisit ea emoţionată. Nu a apucat însă să se bucure pe deplin de veste, când a aflat că Andreea şi-a revenit din comă: „Fetița mea nu mai e… Ultima dată era aici. O simțeam cum mișcă și când m-am trezit…”.

Știu că noi două am avut probleme, dar ești sora mea care a sacrificat tot pentru mine. Vreau să uităm trecutul și să fim iar surori”, va spune Andreea, neştiind ce trăieşte Adela chiar în acele momente. Ce turnură vor lua lucrurile atunci când Andreea va afla despre sarcină, telespectatorii vor putea afla urmărind cele mai noi episoade Adela, joia viitoare, de la 20:30, la Antena 1.

Reclamă
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
EMISIUNI
Constantin Din, la AS.ro LIVE
Ultimele știri
10:21 „Rugaţi-vă pentru Rege!”. Cum i-a răspuns Pele lui Kylian Mbappe. Mesajul transmis chiar din spital de legenda Braziliei 10:18 „George Becali PFA!” Gigi Becali a devenit, oficial, crescător de ovine şi caprine: „Da, e adevărat! Am trecut 150 de oi!” 9:46 FotoSoţia lui Cristi Borcea, emoţionată până la lacrimi: „Am primit mai mult decât am cerut”. Mesajul copleşitor al Valentinei Pelinel 9:28 „Strigaţi tare, să se audă până în Austria!” Galeria de la Dinamo a luat atitudine, după ce austriecii au blocat intrarea României în Schengen 9:05 Care sunt şansele ca Lionel Messi să joace alături de Cristiano Ronaldo la PSG. Anunţul făcut de Nasser Al-Khelaifi 9:04 VideoSandu Lungu, pariu nebun înainte de lupta cu Gyula „Barbarul”: „Sunt mulţi care dau doar din gură!” iFight Heroes „Bătaie-n Balcani” e vineri, 16 decembrie, LIVE pe AntenaPlay 8:33 Mihai Stoica, moment genial cu Dan Petrescu: „Mai bine taci din gură! Te duci şi te plimbi!” 8:32 Aurel Ţicleanu, uluit de disputa dintre Mirel Rădoi şi Sorin Cârţu: „Unde s-au rupt lucrurile?” 8
dec.
23:41
Gigi Becali insistă pentru primul transfer al iernii la FCSB: „M-a întrebat de el! Pot să îi dau drumul cu nişte condiţii”
8
dec.
23:16
Mihai Stoica a anunţat plecarea lui Ianis Stoica de la FCSB: „El va alege unde merge! Se decide mai greu”
Pe același subiect
La mulți ani, Antena 1! Program special pe 29 și 30 noiembrie și 1 decembrie 2022
Extra • 29 nov., 19:00
La mulți ani, Antena 1! Program special pe 29 și 30 noiembrie și 1 decembrie 2022
Premiera sezonului 10 Chefi la cuțite, lider detașat de audiență pe toate segmentele de public
Extra • 5 sept., 14:50
Premiera sezonului 10 Chefi la cuțite, lider detașat de audiență pe toate segmentele de public. Antena 1, lider de piață, la nivelul întregii zile și în prime time
Extra • 4 aug., 12:42
Antena 1, lider detaşat de audienţă cu meciul Dunajska Streda – FCSB 0-1
Știri
Hello Chef sezonul 4, 30 octombrie 2022: Roxana Blenche şi Irina Fodor
Close