Închide meniul

Presa din Portugalia anunţă că Ronaldo s-a săturat de Georgina Rodriguez! „Este foarte probabil să se despartă”

Publicat: 22 aprilie 2023, 15:45

Reclamă
Presa din Portugalia anunţă că Ronaldo s-a săturat de Georgina Rodriguez! Este foarte probabil să se despartă”

Presa din Portugalia anunţă că Ronaldo s-a săturat de Georgina Rodriguez

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez / Profimedia Images

Presa din Portugalia anunţă că Ronaldo s-a săturat de Georgina Rodriguez. Şi în presa spaniolă s-a scris că starul portughez ar fi nemulţumit de atitudinea egocentristă a Georginei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Într-o emisiune TV din Portugalia a fost analizat comportamentul lui Cristiano Ronaldo.

Presa din Portugalia anunţă că Ronaldo s-a săturat de Georgina Rodriguez

Cristiano Ronaldo este sătul de atitudinea pe care o are Georgina Rodriguez, pe care o consideră departe de realitate, forțată și frivolă”, au constatat jurnaliştii portughezi.

Comportamentul lui Cristiano din ultima vreme arată două lucruri: că nu este fericit în acest moment în viața personală și că este cu atât mai neliniștit, cu cât este mai departe de mama sa, Dolores Aveiro. Știm cu toții de ce este din ce în ce mai distant față de familie”, a fost de părere psihologul Quintino Aries, potrivit digisport.ro.

Ronaldo nu e fericit. Georgina își petrece zilele în centrele comerciale din Riyadh și asta nu i se pare deloc amuzant lui Cristiano. Ea cheltuie, cheltuie și tot cheltuie. Și, cel mai rău, se crede la același nivel cu Cristiano, iar lui nu-i place deloc asta”, a subliniat jurnalistul Daniel Nascimento.

Reclamă

O spun de luni de zile. Ei doi nu sunt bine și este foarte probabil să se despartă. Realitatea este că Ronaldo s-a săturat de ea. Asta e realitatea. Eu zic că nu va fi nicio nuntă”, a concluzionat realizatorul emisiunii, Leo Caeiro.

Marius Şumudică, detalii despre gestul obscen al lui Ronaldo: „Cer extrădarea lui!”

Marius Şumudică a oferit ultimele detalii despre situaţia lui Cristiano Ronaldo din Arabia Saudită. Antrenorul lui Al-Raed susţine că gestul obscen făcut de starul portughez la ultimul meci a luat amploare în ţara saudită. Fanii celor de la Al-Hilal doresc chiar ca starul portughez să fie extrădat.

Nu știu ce se va întâmpla cu Ronaldo. A luat amploare aici gestul comis de el. Suporterii celor de la Hilal au angajat un avocat și cer inclusiv extrădarea lui. Dacă te iei după religie, sărbătoarea lor, Ramadanul, e sfântă. Trebuie să-ți cenzurezi reacțiile.

Reclamă 4 / 0/3

Mi-aș dori să-l întâlnesc pe Ronaldo, e un moment cu care te întâlnești o dată în viață. Deși pentru echipa mea n-ar fi bine. Nu știu dacă se va ajunge la o suspendare, dar nu cred. Este o țară care ține foarte mult la religie.

Am vorbit cu translatorul meu și mi-a zis că acest incident a luat o amploare deosebită. În opinia mea, Al-Nassr a pierdut campionatul. Presiunea este pe ei (n.r. la meciul cu Al-Raed).

Mie îmi trebuie trei puncte din 7 meciuri ca să rămân matematic în prima ligă. Sper să luăm mai multe puncte și să ne clasăm undeva la mijlocul clasamentului. Cred că putem face surpriza cu Al-Nassr. Eu n-am avut probleme cu echipele mari, am obținut rezultate bune.

Sper să găsim cheia succesului și să-l blocăm pe Cristiano Ronaldo. E un jucător care, dacă se întoarce cu fața la poartă, e greu să-l oprești”, a declarat Marius Şumudică pentru sursa citată.

Marius Şumudică ar urma să se întâlnească cu Cristiano Ronaldo într-un meci direct, etapa viitoare.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și