Închide meniul
Foto

Presupusa amantă a lui Lionel Messi a rupt tăcerea despre relaţia cu starul argentinian. Jurnalista este de o frumuseţe uimitoare

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 noiembrie 2023, 16:44

Reclamă
Presupusa amantă a lui Lionel Messi a rupt tăcerea despre relaţia cu starul argentinian. Jurnalista este de o frumuseţe uimitoare

Lionel Messi, mesaj viral în noaptea de Revelion. Ce a transmis de Anul Nou 2023

Lionel Messi, alături de soția sa în noaptea de Revelion / Instagram

Presupusa amantă a lui Lionel Messi a rupt tăcerea despre relaţia cu starul argentinian. Este vorba de Sofia Martinez, jurnalista argentiniană care l-a elogiat pe starul lui Inter Miami după ce Argentina s-a calificat în finala Campionatului Mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sofia Martinez a rupt tăcerea după ce au apărut informaţii conform cărora a avea o aventură cu Lionel Messi. Aceasta a spus că singura relaţie pe care o are cu Messi este una profesională. (VEZI IMAGINI INCENDIARE CU PRESUPUSA AMANTĂ A LUI MESSI)

Presupusa amantă a lui Lionel Messi a rupt tăcerea despre relaţia cu starul argentinian

Nu, nu e nimic adevărat. Leo îi tratează pe toți jurnaliștii foarte bine, cei care se comportă frumos cu el, pentru că îi plac. Singura diferență la mine este că sunt femeie, astfel că pot apărea astfel de lucruri”, a spus Sofia Martinez pentru ”Generation F”, citată de Pure People.

Publicaţia care a susţinut că Lionel Messi şi-a înşelat soţia este Direto Do Miolo, din Brazilia. Potrivit publicaţiei respective, Leo Messi şi Antonella Rocuzzo ar fi în pragul divorţului, dar Daniella Semaan, soția lui Cesc Fabregas și o apropiată a familiei Messi, infirmă categoric acest lucru.

Ce publicație e asta care n-are niciun sens….și nu are nici dreptate”, a scris Daniella Semaan, pe Instagram.

Reclamă

Sofia Martinez l-a intervievat pe Messi după calificarea Argentinei în finala Campionatului Mondial, dar interviul a fost mai mult un monolog în care l-a elogiat pe starul argentinian.

Indiferent de rezultat, tu ai ceva pe care nimeni nu ți-l poate lua, faptul că ești unul cu argentinienii, cu fiecare dintre ei. Sunt serioasă, nu e niciun băiat care să nu își dorească tricoul tău.

Ai marcat viața fiecăruia, iar asta trece dincolo de orice trofeu, inclusiv al Cupei Mondiale. Nimeni nu-ți poate lua asta și de aceea vreau să-ți mulțumesc și să-mi arăt recunoștința pentru că la aduci fericire foarte multor oameni.

Reclamă 4 / 0/3

Sper că primești aceste cuvinte bine, pentru că eu chiar cred că există ceva mai important decât câștigarea Cupei Mondiale, iar tu îl ai deja. Mulțumesc, căpitane”, îi spunea Sofia Martinez lui Lionel Messi.

Lionel Messi şi Antonella Rocuzzo sunt căsătoriţi din 2017 şi au trei copii împreună. Ei s-au cunoscut prima oară când erau copii şi au o relaţie de când erau adolescenţi.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și