Închide meniul
Foto

Prima decizie majoră luată de Elena, după cununia cu Ianis Hagi! Detaliul remarcat

Viviana Moraru Publicat: 29 decembrie 2023, 16:45

Reclamă
Prima decizie majoră luată de Elena, după cununia cu Ianis Hagi! Detaliul remarcat

Prima decizie majoră luată de Elena, după cununia cu Ianis Hagi

Ianis Hagi şi Elena/ Instagram Ianis Hagi

S-a aflat care a fost prima decizie majoră luată de Elena, după cununia civilă cu Ianis Hagi. Imediat după petrecerea cu 400 de invitaţi, s-a remarcat un detaliu pe contul de socializare al soţiei fiului „Regelui”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi şi Elena s-au cununat civil chiar în prima zi de Crăciun. Cei doi au dat o petrecere pe cinste, la un restaurant select din Nordul Bucureştiului.

Prima decizie majoră luată de Elena, după cununia cu Ianis Hagi

Elena şi-a schimbat imediat numele pe contul oficial de Instagram, şi din Tănase, acum se numeşte Hagi, după cununia cu Ianis. Soţia internaţionalului român este o prezenţă discretă pe reţelele de socializare, având un cont privat, unde este urmărită de puţin peste 400 de persoane.

Elena Hagi a atras toate privirile la petrecerea de cununie, la care au participat peste 400 de invitaţi (Vezi galeria foto de la finalul articolului). Soţia mijlocaşului a purtat două rochii, ambele lungi, de culoare roşie. Pe ambele ţinute, Elena a plătit o avere, mai exact, 25.000 de euro.

De asemenea, nici Ianis Hagi nu s-a lăsat mai prejos. Fiul „Regelui” a fost extrem de elegant şi a purtat un costum negru, accesorizat cu un papion de aceeaşi culoare. Pe această ţinută, Hagi Jr a plătit 3000 de euro.

Reclamă

Pe lângă vestimentaţiile elegante şi scumpe, un alt detaliu a atras atenţia. Este vorba de inelul pe care l-a purtat pe deget noua doamnă Hagi. Elena a avut o adevărată avere pe un singur deget.

Elena Tănase a purtat un inel extrem de fin, cu diamant, care costă câteva zeci de mii de euro. Mai exact, conform celor de la cancan.ro, inelul purtat de noua doamnă Hagi costă 50.000 de euro.

Reacția de milioane a soacrei lui Ianis Hagi, în momentul în care a aflat cine este iubitul fiicei sale

Reacția de milioane a soacrei lui Ianis Hagi, în momentul în care a aflat cine este iubitul fiicei sale. Mama Elenei Tănase a avut o apariție elegantă și a oferit câteva declarații la evenimentul la care au participat peste 400 de invitați.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat civil chiar în prima zi de Crăciun. Aceștia au dat o petrecere pe cinste la un restaurant select din Nordul Bucureștiului. La petrecerea de cununie, soacra lui Ianis Hagi a dezvăluit și cum a reacționat atunci când a aflat cine este iubitul fiicei sale. Mama Elenei Tănase a declarat că a sprijinit-o necondiționat pe aceasta.

De asemenea, soacra lui Ianis Hagi i-a mai mărturisit fiicei sale că are de purtat ceva pe umeri, din momentul în care a ales să fie alături de fiul „Regelui”.

„(Cum ați reacționat când fata v-a zis că prietenul e Ianis?) Am ascultat-o, i-am spus că are ceva de dus pe umeri și sperăm… sigur o să fie foarte bine, să fie fericiți și suntem alături de ei”, a declarat soacra lui Ianis Hagi, conform iamsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! Vezi toate știrile
Citește și