Închide meniul
Foto

Prima fotografie cu Mario Iorgulescu după ce a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare: „Relaxare!”. Fiul șefului LPF, de nerecunoscut

De Antena Sport
Publicat: 16 martie 2023, 20:12

A apărut prima fotografie cu Mario Iorgulescu după ce a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare cu executare în România, după accidentul rutier din 2019. Fiul președintelui LPF, Gino Iorgulescu, a fost găsit vinovat de Tribunalul București, dar continuă să stea în Italia, unde este internat într-o clinică de psihiatrie.

Reclamă
Prima fotografie cu Mario Iorgulescu după ce a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare: „Relaxare!”. Fiul șefului LPF, de nerecunoscut

Mario Iorgulescu, de nerecunoscut

Mario Iorgulescu, de nerecunoscut / Facebook

 

Mario a postat o poză cu el pe rețelele sociale, iar bărbatul de 27 de ani este de nerecunoscut!

Reclamă

Prima fotografie cu Mario Iorgulescu după ce a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare: „Relaxare!”

Mario Iorgulescu a suferit o transformare radicală din punct de vedere fizic, în ultimii ani. Fiul șefului de la Ligă a postat un selfie pe contul de Instagram, iar schimbările de la nivelul feței sunt foarte mari.

Reclamă

Este prima apariție a lui Mario Iorgulescu după o lungă perioadă. Între timp, Tribunalul București l-a condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare cu executare pentru omor și conducerea vehiculului sub influența alcoolului și a drogurilor (cocaină).

Fiul lui Gino Iorgulescu a provocat un accident cumplit în 2019, în urma căruia un bărbat, tată a doi copii, și-a pierdut viața.

„Relaxare”, „Viață bună”, „Cred în justiție”, „Lege și Ordine”, „Justiție”, „Mafie”, „Toate bune”, sunt hashtag-urile folosite de Mario Iorgulescu, la poza de pe Instagram.

Mario Iorgulescu, schimbare radicală / Instagram

Instanța a emis motivarea deciziei de a-l condamna pe Mario Iorgulescu la închisoare

Judecătoarea Manuela Orzaţă de la Tribunalul Bucureşti a stabilit că Mario Iorgulescu avea discernământ în momentul producerii gravului accident auto din anul 2019 soldat cu moartea unui bărbat, nu există dovezi că el suferă de afecţiuni psihice care să-l împiedice să vină în România pentru a asista la proces, iar fapta săvârşită se încadrează la infracţiunea de omor sub forma intenţiei indirecte.

Tribunalul Bucureşti a dat publicităţii motivarea deciziei din 10 februarie, prin care Mario Iorgulescu a fost condamnat la 15 ani şi opt luni de închisoare cu executare pentru omor şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului şi drogurilor (cocaină).

„Aşadar, dacă vreun medic, în toată perioada cât inculpatul a deţinut permis de conducere, ar fi luat cunoştinţă de existenţa unor afecţiuni psihice grave de natură a-l declara pe inculpat inapt psihologic să conducă autovehicule pe drumurile publice, avea obligaţia legală să o facă (…)

Astfel de acte medicale din care să rezulte afecţiuni mintale grave nu au fost depuse la dosarul cauzei, inexistenţa acestor acte înainte de evenimentul rutier fiind susţinută de faptul că deţinea un permis de conducere valabil la data evenimentului rutier (…)

Nu se poate accepta în mod rezonabil că părinţii unei persoane ar fi permis acelei persoane cu tulburări mintale grave să aibă acces la un astfel de vehicul puternic, care se poate transforma oricând într-o armă a crimei, fără a exista riscul de a pune în pericol nu doar viaţa propriului copil, dar şi a altor persoane, şi de a se supune totodată riscului de a fi acuzaţi de săvârşirea unei complicităţi morale la săvârşirea unei infracţiuni contra vieţii”, arată magistratul.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea