Închide meniul
Foto

Primele imagini cu inelul de logodnă cu diamante, pe care Ianis Hagi a plătit o sumă uriaşă! Kira Hagi, mesaj emoţionant

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 iunie 2023, 21:46

Reclamă
Primele imagini cu inelul de logodnă cu diamante, pe care Ianis Hagi a plătit o sumă uriaşă! Kira Hagi, mesaj emoţionant

Suma uriaşă plătită de Ianis Hagi pentru inelul de logodnă cu diamante oferit Elenei Tănase

Ianis Hagi s-a logodit / Instagram

Au apărut primele imagini cu inelul de logodnă cu diamante, pe care Ianis Hagi a plătit o sumă uriaşă. Cea care a făcut publice imaginile este chiar sora lui Ianis, Kira Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a făcut pasul cel mare şi a cerut-o de soţie pe superba Elena Tănase. Ianis a făcut pasul cel mare la Paris. Fiul lui Gică Hagi s-a logodit cu iubita lui, la Paris, la două zile distanţă după ce a fost titular în meciul Elveţia – România, scor 2-2, din preliminariile EURO 2024.’

Primele imagini cu inelul de logodnă cu diamante, pe care Ianis Hagi a plătit o sumă uriaşă

Kira Hagi a postat pe reţelele de socializare două imagini cu cei doi îndrăgostiţi şi cu inelul pe care Ianis Hagi a plătit aproximativ 50.000 de euro.

„Ianis & Elena” şi „Felicitări! Vă iubesc!”, a scris Kira Hagi în dreptul imaginilor publicate. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO)

În vârstă de 24 de ani, Ianis Hagi a făcut pasul cel mare şi şi-a cerut în căsătorie iubita. A îngenunchiat în faţa Elenei, iar tânăra care este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) a răspuns fără să stea pe gânduri „DA!„.

Reclamă

Nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase ar urma să aibă loc anul viitor. Părinţii celor doi îndrăgostiţi au purtat primele discuţii despre evenimentul care se anunţă a fi unul răsunător.

Gică Hagi, reacţie fabuloasă după ce Ianis Hagi şi-a cerut iubita în căsătorie

Gică Hagi a oferit primele declaraţii despre logodna fiului său. „Regele” este extrem de încântat de pasul făcut de Ianis.

Ce bucurie, sunt fericit. Bravo lui că îşi asumă, ia decizii, e responsabil. Un copil liniştit, eu ca părinte sunt foarte foarte liniştit. După aceea am aflat şi noi, şi de o parte şi de cealaltă. Cred că am fost printre primii care am aflat.

Reclamă 4 / 0/3
Nu, nu, doar ce s-a întâmplat între ei doi. Să se împace unul cu celălalt, să meargă împreună pentru că împreună pot fi puternici.

E o decizie luată, copiii cresc, devin responsabili şi mă bucur. El decide!„, a declarat Gică Hagi la digisport.ro.

Cine este iubita lui Ianis Hagi

Elena Tănase este o superbă domnişoară care a studiat la Colegiul Național Mircea cel Bătrân. Provine dintr-o familie înstărită, tătăl fetei fiind un prosper om de afaceri din Constanţa.

Părinţii Elenei s-au întâlnit deja cu Gică Hagi. Dimciu-Palavoti Tănase se cunoaşte de mai mulţi ani cu cel mai bun marcator din istoria reprezentativei tricolore. De altfel, în 2019, Gică a fost invitat la un eveniment din familia Tănase. Fratele Elei şi-a botezat copilul, iar Hagi a fost printre invitaţi.

Ianis Hagi nu are motive de îngrijorare. Lui Gică Hagi i-a plăcut de Elena Tănase şi a acceptat imediat relaţia. De altfel, povestea lor de dragoste este susţinută de ambele familii.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” Vezi toate știrile
Citește și