Închide meniul
Foto

Primele imagini cu Simona Halep, după ce s-a confirmat divorţul de Toni Iuruc. Unde a fost surprinsă

Publicat: 8 septembrie 2022, 12:46

Primele imagini cu Simona Halep, după ce s-a confirmat divorţul de Toni Iuruc. Unde a fost surprinsă

Nuntă Simona Halep

Instagram Simona Halep

Primele imagini cu Simona Halep, după ce s-a confirmat divorţul de Toni Iuruc. Simona Halep a venit în vila din Primăverii pentru a-şi lua câteva bagaje.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep nu a avut nicio reacţie cu privire la divorţul de Toni Iuruc. Marea campioană nu s-a ferit însă de ochii curioşilor şi a apărut în public.

Primele imagini cu Simona Halep, după ce s-a confirmat divorţul de Toni Iuruc

Toni Iuruc a fost cel care a confirmat divorţul de Simona Halep. De altfel, acesta a fost singurul membru din familie care a oferit o reacţie clară la această situaţie. La mai puţin de 24 de ore după ce s-a anunţat divorţul dintre Halep şi Iuruc, Simona Halep a mers la casa din cartierul Primăverii, însoţită de mama sa, pentru a lua câteva bagaje, scrie cancan.ro.

Vizibil afectată, aceasta a fost însoţită de mama sa la reşedinţa din cartierul Primăverii.

Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică….De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!” a declarat, aseară, Toni Iuruc pentru fanatik.ro.

Cu câteva ore în urmă, soţul Simonei Halep refuzase să ofere detalii despre zvonurile care au făcut imediat înconjurul României. ”Nu comentez, nu pot să comentez”, a spus şi fratele Simonei Halep, Nicolae Halep.

Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil în septembrie 2021

Simona Halep s-a căsătorit civil cu Toni Iuruc în luna septembrie a anului trecut. La scurt timp după eveniment, fosta campioană de la Roland Garros și Wimbledon a dezvăluit că visează să aibă 3 copii, dar în cele din urmă crede că va avea 2.

Dacă pot visa, eu îmi doresc trei copii, dar cred că vor fi doi. Nu am timp pentru trei copii (n.r. – se amuză). Eu pot dansa toată noaptea, am făcut asta la nuntă. Sunt ‘all in’ la așa ceva. Anul viitor va fi nunta tradiţională, cea de la biserică.

Am timp suficient să aleg rochia de mireasă… un an mai exact! Încă nu știu de care să îmi iau. Acum sunt fericită. Nu mai sunt speriată, acum câţiva ani spuneam că nu aş putea fi o soţie bună, dar se pare că sunt„, a declarat Halep într-un interviu din luna noiembrie.

Ce spunea Halep de Toni Iuruc

Simona Halep a dezvăluit mai multe detalii din viața personală, în primăvara acestui an. Simona Halep a povestit cum se înțelege cu Toni Iuruc, omul de afaceri cu care s-a căsătorit civil în septembrie 2021.

„Soțul meu mă susține în cariera de tenis. El m-a împins să vin aici, la academie (n.r. – lui Patrick Mouratoglou). Pentru mine, a fost un pas mare. A schimbat totul în viața mea – să plec de acasă și să vin să stau aici mai multe săptămâni, pentru antrenamente.

Sunt fericită în viața personală, de când l-am întâlnit pe Toni. Ne potrivim perfect. Se potrivește personalității mele, e puțin mai în vârstă și îmi înțelege toate toanele. În general, jucătorii de tenis au toane.

E ușor la academie. Toni vine aici în weekend-uri, are la rândul lui muncă de făcut acasă, iar timpul petrecut împreună e perfect și mă ajută să continui cu tenisul.

Mi-ar plăcea mult să am copii, dar ei mai pot aştepta puţin, pentru că am această plăcere (n.r. – tenisul) la care nu vreau să renunț.”, a povestit Simona Halep, pentru Tennis Majors.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și