Închide meniul
Foto

Primul lucru făcut de Constantin Budescu, după ce s-a despărţit oficial de Petrolul. S-a întors la „marea iubire”

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 august 2023, 13:07 / Actualizat: 7 august 2023, 12:25

Reclamă
Primul lucru făcut de Constantin Budescu, după ce s-a despărţit oficial de Petrolul. S-a întors la „marea iubire”

Primul lucru făcut de Constantin Budescu, după ce s-a despărţit oficial de Petrolul

Constantin Budescu a plecat de la Petrolul / Hepta

Se ştie care este primul lucru făcut de Constantin Budescu, după ce s-a despărţit oficial de Petrolul. Mijlocaşul în vârstă de 34 de ani s-a relaxat de îndată ce a devenit liber de contract.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Budescu a răbufnit după ce a fost schimbat în minutul 63 al meciului Petrolul – FC Voluntari, scor 0-2, din etapa a 3-a a Ligii 1. La finalul partidei l-a arătat cu degetul pe antrenorul Florin Pârvu şi a anunţat că nu îşi mai doreşte să rămână la echipă, în condiţiile date.

Primul lucru făcut de Constantin Budescu, după ce s-a despărţit oficial de Petrolul

La două zile distanţă, despărţirea a devenit oficială. Oficialii galben-albaştrilor au anunţat că Budescu nu mai este jucătorul Petrolului.

FC Petrolul Ploiesti și jucătorul Constantin Budescu au decis, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale.

Revenit în vara anului trecut la Petrolul, club la care își făcuse junioratul și evoluase până în 2011, Budescu (34 de ani) a bifat 20 de prezențe și 3 goluri marcate în tricoul echipei noastre pe parcursul stagiunii 2022-2023, jucând, de asemenea, în toate cele trei partide din debutul actualei ediții de campionat.

Reclamă

Mulțumim, Constantin Budescu, și mult succes în continuare!„, a transmis clubul pe pagina oficială de Facebook.

Imediat după ce a fost făcut anunţul oficial, Constantin Budescu a postat mai multe imagini pe reţelele sociale. Fan înrăit al pescuitului, „Budi” şi-a făcut apariţia pe marginea unei bălţi. Şi-a luat şi copiii cu el.


Constantin Budescu a plecat de la Petrolul

Constantin Budescu a anunţat că pleacă de la Petrolul şi că îşi va lua o vacanţă. Budescu a dezvăluit şi ce a discutat cu Florin Pîrvu, cel căruia i-a reproşat că îl ţine rezervă.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru asta am venit, le-am promis fanilor că voi veni. Nu a fost cum am dorit, am vrut, îmi pare rău că plec. Nu am venit să joc 3-4 meciuri şi să mă retrag. M-am apucat de 2-3 ani de fotbal, mai vreau să mai joc. Le urez succes şi voi merge şi mâine să vorbesc cu băieţii, să-mi iau la revedere.

A fost un an bun, cu bune şi cu rele. Urmează o vacanţă. Nu am prins niciodată perioada asta în vacanţă, e bine venită vacanţa pentru săptămâna asta. Nu am discutat nimic cu nimeni şi nu voi discuta săptămâna asta. Voi vedea de luni.

A fost greu cu accidentarea, dar am revenit. Pot spune că sunt bine acum. Nu am avut nicio chestie cu antrenorul, i-am spus azi dimineaţă, am fost şi colegi la Petrolul şi suntem şi prieteni. Nu vreau să ne certăm. Nu-mi place să mă cert şi nu cred că am duşmani, ca să zic aşa. Au spus oamenii prin emisiuni despre mine, ca să nu piardă contractul acela de 200 de euro. Am kilograme în plus de mulţi ani. Oricâte kilograme aş avea, tot gras voi fi„, a spus Budescu, citat de digisport.ro.

În ziua în care şi-a anunţat plecarea de la Petrolul, în conturile „magicianului” au intrat nu mai puţin de 1,7 milioane de euro. Constantin Budescu se afla în proces cu oficialii de la Al-Shabab, echipă la care a evoluat timp de un an sezon, mai exact în perioada 2018 – 2019. Sursa citată mai sus anunţă că suma de 1,7 milioane de euro, care i-a intrat în conturi lui Constantin Budescu, ar fi unul dintre motivele pentru care acesta a decis să se despartă de Petrolul.

Cât de frumoasă este soţia lui Constantin Budescu

Constantin Budescu şi Mădălina s-au căsătorit în octombrie 2014, la Ploieşti. Naşul lui „Budi” a fost chiar fostul său coechipier de la Astra, Dani Coman. „La biserică am avut cele mai mari emoţii, am semnat cel mai important şi cel mai lung contract din viaţa mea. E un contract pe viaţă”, spunea internaţionalul român după ce şi-a dus aleasa inimii la altar.

M-am schimbat în bine după ce m-am căsătorit, după ce-au venit copiii, sunt alt om. Chiar dacă par eu mai neserios și mai glumeț câteodată. Mi-ar plăcea ca băieții să-mi calce pe urme, dacă vor dori, însă nu-i voi obliga„, spunea Constantin Budescu într-un interviu pentru gsp.ro.

Mădălina Budescu se ocupă de salonul de înfrumuseţare pe care l-a inaugurat la finalul anului trecut. „Ideea a fost a soției, nu a mea, am ajutat-o cât am putut de mult și nu bucurăm că am reușit să deschidem acest salon„, a declarat atunci Budescu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și