Închide meniul
Foto

Prin ce a ajuns să treacă Claudiu Răducanu! Se judecă cu fiul lui, după o mărire cu 11 lei a pensiei alimentare

Publicat: 3 iunie 2023, 13:51

Prin ce a ajuns să treacă Claudiu Răducanu

Prin ce a ajuns să treacă Claudiu Răducanu

Claudiu Răducanu, dat în judecată de propriul fiu / Facebook

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Claudiu Răducanu are dificultăţi financiare şi a ajuns să fie chemat în instanţă chiar de copilul pe care îl are din prima căsnicie. Armyn Claudio Andrei. Acesta a cerut mai mulţi bani de la tatăl său şi a avut câştig de cauză în faţa judecătorilor.

Prin ce a ajuns să treacă Claudiu Răducanu

Dispune majorarea pensiei de întreţinere stabilită în sarcina pârâtului-reclamant şi în favoarea reclamantului-pârât Răducanu Armyn Claudio Andrei, de la 243,75 lei/lunar la 254 lei/lunar. Pronunțată de Judecătoria Craiova”, se arată în soluția instanţei, potrivit cancan.ro.

Reclamă

Scandalul nu s-a încheiat. Nemulţumit că a primit numai 11 lei în plus, fiul fostului golgheter al lui Gigi Becali a făcut apel. Cazul va ajunge din nou pe masa magistraţilor.

După ce a fost implicat în scandalul cardurilor clonate din Mexic, Claudiu Răducan a devenit profesor de sport la o şcoală din Craiova, acolo unde şi locuieşte. Prima soţie i-a luat toţi banii şi aproape proprietăţile la divorţ, anunţă sursa citată anterior.

Reclamă

„Blocknotes” a absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sport Craiova. S-a recăsătorit în urmă cu patru ani, iar noua soţie i-a dăruit o fetiţă.

Soţia fostului atacant e de o frumuseţe ieşită din comun

Claudiu Răducanu pare să îşi fi găsit liniştea lângă actuala soţie. După divorţul cu scandal de prima soţie şi problemele cu legea, Claudiu Răducanu a trecut printr-o perioadă linistită a vieţii.

Claudiu Răducanu nu se mândreşte doar cu drumul profesional, ci şi cu soţia sa care este de o frumuseţe răpitoare (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Reclamă 4 / 0/3

Face o muncă onorabilă, are un suflet mare. Aveam un grup de băieţi cărora le plăcea miştoul, caterinca. Ne urmăream unul pe altul. Faceam şi clasamente, cum apărea unul cu o glumă bună, intra în top.

Claudiu era un tip sufletist, ajuta pe toată lumea. Are substanţă să transmită mai departe copiilor, ca profesor. Se linişteşte. E relaxat, are o familie, are o fetiţă. E căsătorit. E fericit”, a spus Falemi, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE.

Dezvăluiri despre Claudiu Răducanu

Răducanu e campion cu Steaua, în sezonul 2000-2001 şi a jucat 3 ani pentru roş-albaştri, marcând 58 de goluri, în 92 de meciuri.

Pe de altă parte, multe glume se făceau pe seama lui în acea perioadă. Adrian Pitu povestea în trecut cum Victor Pițurcă l-a desemnat pe fostul selecționer să aibă grijă de atacant. ”Piți” se temea de perlele pe care le scotea golgheterul Stelei.

Piți l-a pus în cameră cu Rădoi, pe Răducanu. I-a zis: Mirel, dacă dă Claudiu vreun interviu, te costă 1.000 de euro. Îl urmărea Mirel și la baie”, și-a amintit Pitu la AS.ro LIVE.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:38 „Nu e o pierdere!” Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB 18:34 Sergio Perez a vorbit despre presiunea uriaşă de la Red Bull: „E un motiv pentru care mulţi piloţi nu au supravieţuit aici” 18:30 „Nu au niciun viitor!” Helmut Duckadam a vorbit despre desfiinţarea secţiei de fotbal la CSA Steaua, după ratarea play-off-ului 18:06 Petrolul Ploieşti – FCU Craiova LIVE TEXT (20:30). Se anunţă un duel încins pe Ilie Oană 17:53 „Poate destabiliza clasamentul WTA!” Americanii, convinşi să Simona Halep poate reveni în top 17:25 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie 17:23 EXCLUSIVLaszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: „Noi avem o regulă” 17:17 Radu Drăguşin a anunţat obiectivul României la EURO 2024: „S-a ridicat ştacheta! Asta e datoria noastră!” 16:47 Adrian Ilie, avertisment pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul: „Suferă! Vor avea probleme!” 16:42 Se schimbă liderul de galerie la Rapid, după arestarea lui Liviu Ungurean. Cine este favorit să îl înlocuiască pe „Bocciu” Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Claudiu Răducanu, chemat din nou în instanţă de propriul fiu
Extra • 21 dec., 11:48
FOTO
Claudiu Răducanu, chemat din nou în instanţă de propriul său fiu! Suma infimă care reaprinde scandalul în familia lui „Blocnotes”
Claudiu Răducanu o copleşeşte pe soţia sa cu declaraţii de dragoste
Diverse • 3 oct., 11:17
FOTO
Claudiu Răducanu şi-a copleşit soţia cu declaraţii de dragoste! Femeia este de o frumuseţe uimitoare
Florin Răducioiu şi Viorel Moldovan, criză de râs când au auzit declaraţiile lui Claudiu Răducanu
Extra • 3 sept., 11:08
Florin Răducioiu şi Viorel Moldovan, criză de râs când au auzit declaraţiile lui Claudiu Răducanu: „N-ai cum…”
Claudiu Răducanu o copleşeşte pe soţia sa cu declaraţii de dragoste
Liga 1 • 3 sept., 8:30
Claudiu Răducanu, cu lacrimi în ochi după FCSB – Universitatea Craiova 3-0: „Steaua adevărată este a lui Gigi Becali”
Claudiu Răducanu a revenit în Ghencea şi va vedea din tribune FCSB - Universitatea Craiova
Liga 1 • 2 sept., 21:06
Claudiu Răducanu a revenit în Ghencea şi va vedea din tribune FCSB – Universitatea Craiova: „Vreau să văd fotbal adevărat!”