Închide meniul
Foto

Sacrificiul făcut, din dragoste, de Adrian Cristea. „Prinţul” a recunoscut totul, după ce s-a afişat cu noua iubită

Publicat: 19 iunie 2023, 17:35

Reclamă
Sacrificiul făcut, din dragoste, de Adrian Cristea. „Prinţul” a recunoscut totul, după ce s-a afişat cu noua iubită

Adrian Cristea s-a despărţit de noua iubită? Indiciul care demonstrează că "Prinţul" e din nou singur

Andreea Roşca este iubita lui Adrian Cristea / Instagram

Au apărut noi detalii despre sacrificiul făcut, din dragoste, de Adrian Cristea. Fostul jucător de la Steaua şi Dinamo trăieşte o poveste de dragoste cu o avocată din Cluj-Napoca. Andreea Roşca este femeia care l-a dat peste cap pe „Prinţul” Cristea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Cristea a avut o carieră impresionantă, dar a fost mai mult sub lumina reflectoarelor pentru ceea ce făcea în afara terenului de fotbal. A format un cuplu „cu scântei” cu Bianca Drăguşanu. Are şi o fetiţă cu Denisa Nechifor, cea de care s-a despărțit la scurt timp după ce s-a născut copila.

Sacrificiul făcut, din dragoste, de Adrian Cristea

În cele din urmă, şi-a găsit liniştea în braţele Andreei Roşca, care este de o frumuseţe răpitoare (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Pentru a fi alături de noua iubită, „Prinţul” a luat o decizie radicală şi a renunţat la viaţa din Bucureşti. S-a mutat în Cluj-Napoca şi a venit cu lămuriri.

(Acum mai bine de un deceniu, când ai avut relația cu Bianca Drăgușanu, se vorbea despre tine ca de un macho man, latin lover. Te măgulea sau te sâcâia?) Nu am dat atât de multă importanță. Știu cum sunt, sunt un băiat normal, OK.

E mai bine să nu fiu în lumina reflectoarelor, nu-mi place să ies mereu în față. Am ieșit eu vreodată să mă bat cu mâna-n piept în fața galeriei?!

Reclamă

Am o relație foarte frumoasă acum, mă concentrez doar pe prezent. (Pentru Andreea te-ai stabilit în Cluj Napoca?) Da, motivul principal. Dar îmi place și orașul„, a declarat Adrian Cristea pentru gsp.ro.

Adrian Cristea a adunat 9 selecţii la echipa naţională a României. Cele mai multe meciuri le-a jucat pentru Dinamo, peste 160. După retragere, şi-a încercat norocul în modă, dar din păcate nu a avut succes. Acum are un proiect în zona sportului. Chiar fosta lui parteneră l-a dat de gol.

„Scump la vedere pentru voi, eu abia l-am văzut. Face bine, face ceva în zona sportului cu niște prieteni de ai mei. Este bine, sănătos, cum este el. Este implicat într-un proiect, nu știu dacă l-a terminat”, a declarat Denisa Nechifor, citată de gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Marea pasiune pe care o are iubita lui Adrian Cristea. Andreea l-a cucerit pe „Prinț”

S-a aflat care este marea pasiune pe care o are iubita lui Adrian Cristea. Fostul jucător de la Steaua și Dinamo trăiește o poveste de dragoste cu Andreea Roșca. Relația cu avocata din Cluj a fost oficializată în acest an.

Tânăra face senzație pe contul ei de Instagram, acolo unde are aproape 130.000 de urmăritori. Ea a reușit să-l cucerească pe „Prințul” Cristea.

Din postările Andreei reiese că marea ei pasiune este tenisul. Tocmai s-a fotografiat pe un teren cu zgură și a primit zeci de comentarii. „Iubitoare de tenis”, a fost descrierea imaginii ei. „Ești superbă„, „Ce jucătoare de tenis frumoasă” și „Scufița roșie” sunt doar câteva dintre mesajele pe care le-a primit de la fani.

Andreea Roșca are, pe rețelele sociale, mai multe imagini de pe terenurile de tenis. Chiar s-a fotografiat alături de Adrian Cristea în timp ce erau la fileu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” Vezi toate știrile
Citește și