Programele Antenei 1, preferatele românilor în zi aniversară! Antena 1, lider detaşat de piaţă la nivelul întregii zile

De Antena Sport
Publicat: 30 noiembrie 2021, 15:03

Ieri, la zi aniversară, românii au ales Antena 1, staţia impunându-se ca lider detaşat de audienţã, la nivelul întregii zile, pe toate categoriile de public.

Reclamă
Programele Antenei 1, preferatele românilor în zi aniversară!

Programele Antenei 1, preferatele românilor în zi aniversară!

Ieri, Antena 1 a fost urmãritã în medie cel puțin un minut, de peste 7 milioane de telespectatori unici, la nivelul întregii ţãri. Neatza cu Răzvan şi Dani, Observator 12, Mireasa, Râzi cu RoaST de ziua noastră, ediţia specială Chefi la cuţite, dar şi Observator 23 s-au impus ca lider detaşat de audienţă!

Astfel, conform Kantar Media, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune la nivelul întregii zile (Whole Day – 02:00 – 26:00) pe publicul din mediul comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, și a obținut, în medie, 3.6 puncte de rating şi 24.6% cota de piaţã. Poziţia secundã a fost ocupatã de Pro Tv cu 3.2 puncte de rating şi 21.9% cota de piaţã. Şi în mediul urban, Antena 1 a fost prima opţiune a telespectatorilor întreaga zi, obţinând un rating mediu de 4 puncte şi 18.7% cota de piaţã. Poziţia secundã a fost ocupatã şi de aceastã datã tot de Pro TV, cu 3.7 puncte de rating şi 17% cota de piaţã. Ierarhia se pãstreazã şi la nivelul întregii ţãri, cei mai mulţi telespectatori alegând sã urmãreascã programele Antenei 1, care a înregistrat astfel, pe Whole Day 4.3 puncte de rating şi 18.4% cota de piaţã.

Reclamă

Aniversarea de 28 de ani a început, ieri, la Antena 1 încă de la primele ore ale dimineții, cu o ediţie specială a emisiunii Neatza cu Răzvan şi Dani, care s-a impus ca lider de audienţă, la nivelul publicul comercial cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, și a obținut, în medie, 2.8 puncte de rating şi 27.1% cota de piaţã. „Astăzi este o emisiune festivă pentru că Antena 1 face 28 de ani. Dacă ar fi o ființă vie, noi i-am mâncat 14 ani din viață”, a spus Dani Oțil. ”Am stat mai mult la Neatza aproape la fel de mult cât am stat la mama acasă”, a completat Răzvan Simion.

Reclamă

Programele Antenei 1, preferatele românilor în zi aniversară!

Cu invitaţi unul şi unul, dar şi cele mai importante ştiri ale dimineţii, Observator 12 a fost şi el prima opţiune a telespectatorilor din mediul comercial, jurnalul înregistrând 2.8 puncte de rating şi 24.6% cota de piaţă. Poziţia secundă a fost ocupată de Kanal D, cu 1.7 puncte de rating şi 15% cota de piaţă. Distracţia şi voia bună au continuat în casa Mireasa, acolo unde concurenţii, alături de invitaţii speciali Andrei Garici şi Dan Ţuţu, foşti concurenţi iUmor, s-au întrecut în roast-uri, în zi de sărbătoare pentru postul Antena 1. Emisiunea Mireasa s-a impus ca lider detaşat de audienţă, la nivelul tuturor targeturilor şi a înregistat pe publicul din mediul comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, în medie, 2.5 puncte de rating şi 19.3% cota de piaţã. Poziţia secundã a fost ocupatã de Pro Tv cu 2.1 puncte de rating şi 16.4% cota de piaţã.

Telespectatorii au rămas alături de Antena 1 pentru a sărbători în familie, cu un festival de râs şi distracţie. Mihai Morar şi Daniel Buzdugan au spus „Râzi cu RoaST de ziua noastră!”, iar lor li s-au alăturat vedetele Antena 1 care au luat la <roast> chiar emisiunile staţiei. Ediţia specială Râzi cu RoaST de ziua noastră! s-a impus ca lider detaşat de audienţă, la nivelul tuturor targeturilor, şi a înregistat pe publicul din mediul comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, în medie, 4.9 puncte de rating şi 25.6% cota de piaţã. Poziţia secundã a fost ocupatã de Pro Tv cu 3.8 puncte de rating şi 19.6% cota de piaţã.

Reclamă

Tot aseară, la Antena 1, concurenții Asia Express – Drumul Împăraților au trecut la bancuri, sub îndrumarea celor 3 chefi: Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu, într-o ediţie specială a emisiunii Chefi la cuţite, care s-a impus ca lider detaşat de audienţă, la nivelul tuturor targeturilor. Astfel, conform Kantar Media, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune la nivelul publicului din mediul comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, și a obținut, pe perioada difuzării Chefi la cuţite (20:23-23:58), o audiență medie de 8.5 puncte de rating și o cotă de piață de 27.5%, faţã de urmãtorul clasat, Pro TV, ce înregistra atunci 7.8 puncte de rating și o cotă de piață de 25%.

Și în mediul urban, Chefi la cuţite a fost prima opţiune a telespectatorilor, înregistrând 8.5 puncte de rating şi 21.2% cotã de piaţã. Poziţia secundã a fost ocupatã de Pro TV, care la nivelul aceluiaşi target şi în acelaşi interval orar înregistra 6.8 puncte de rating şi 17.1% cota de piaţã. Și la nivelul întregii țări, cei mai mulți telespectatori au ales să urmărească ediţia specială Chefi la cuţite, show ce a fost lider de audiență cu o medie de 7.8 puncte de rating și 18.9% cota de piață.

Ediţiile speciale de sărbătoare continuă la Antena 1 astăzi, de Sfântul Andrei şi mâine, de Ziua Naţională a României.

EMISIUNI

Mihai Petre, la AS.ro LIVE

Pe același subiect
Meciurile României revin la Antena 1 pentru următorii 6 ani
Echipa naţională • 31 dec., 19:52
Meciurile României revin la Antena 1 pentru următorii 6 ani! Programul tricolorilor din 2022. Hai, România! În fiecare zi!
Chefi la cuţite
Extra • 2 dec., 13:15
FOTO
Finala ediţiei speciale Chefi la cuţite, lider detaşat de audienţă! Chef Bontea şi chef Scărlătescu şi-au tatuat chipul lui chef Florin Dumitrescu
Extra • 25 nov., 10:18
Pe 29 şi 30 noiembrie şi pe 1 decembrie, Neatza cu Răzvan şi Dani, 3 zile cu ediţii speciale de sărbătoare
Ultimele știri
14:17 Gigi Becali, surprins după transferul lui Constantin Budescu la Sepsi! Mesaj ironic al patronului de la FCSB: „Ia să îl întrebaţi asta” 13:56 Este oficial! Marian Copilu este noul preşedinte al celor de la Universitatea Craiova. Oltenii lui Laurenţiu Reghecampf au dat lovitura iernii 13:45 FotoUpdate: Edi Iordănescu a plecat de la sediul FRF, unde a negociat cu Burleanu preluarea naționalei României 13:41 VIDEOAustralian Open 2022 | Nick Kyrgios i-a lăsat mască pe toţi! A servit printre picioare și a câștigat punctul. Fanii au aplaudat la scenă deschisă 13:15 Australian Open 2022 | Dezvăluiri despre viitoarea adversară a Simonei Halep! Carieră plină de probleme. Ce s-a întâmplat în ultimul meci direct între cele două 13:04 Australian Open 2022 | Simona Halep: ”E unul dintre visurile mele!”. Dezvăluirea Simonei, după calificarea în turul 2 12:45 Gigi Becali uimește din nou! Unde a început să construiască o nouă biserică! ”Eu dau de mâncare la mii de copii” 12:42 Marco Serra, ”în stare de șoc” după eroarea gravă de arbitraj din AC Milan – Spezia 1-2! Zlatan Ibrahimovic, gest de mare campion 12:18 Francisco „Paco” Gento, legenda lui Real Madrid, a murit la 88 de ani 12:05 Australian Open 2022 | Mats Wilander o vede pe Simona Halep din nou pe locul 1 WTA! Ce ar face pentru asta dacă ar fi în locul Simonei
Top citite
Singura fiică a lui Ion Țiriac și-a primit deja cadoul de Crăciun. „Bijuteria” de 350.000 de euro care ajunge la Ioana Țiriac. Mesajul spectaculos al fratelui ei
1
Foto Singura fiică a lui Ion Țiriac și-a primit deja cadoul de Crăciun. „Bijuteria” de 350.000 de euro care ajunge la Ioana Țiriac. Mesajul spectaculos al fratelui ei
Close