Închide meniul

Proiect uriaș de 30 de milioane de euro, la Pro Rapid. Sala Polivalentă și teren de fotbal. ”Acolo vom da lovitura”

Dan Roșu Publicat: 27 octombrie 2023, 9:58

Reclamă
Proiect uriaș de 30 de milioane de euro, la Pro Rapid. Sala Polivalentă și teren de fotbal. ”Acolo vom da lovitura”

Proiect uriaș de 30 de milioane de euro, la Pro Rapid

Baza Pro Rapid / playsport.ro

Bogdan Vasiliu, președintele CS Rapid, a anunțat un proiect uriaș de 30 de milioane de euro ce va fi implementat la Pro Rapid, baza care a ajuns în paragină în ultimii ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vasiliu susține că baza va avea parte de o sală polivalentă de 7000 de locuri, dar și de un teren de fotbal și rugby, speranța fiind că CNI va finanța acest proiect.

Proiect uriaș de 30 de milioane de euro, la Pro Rapid

”Acolo vom da lovitura cu o sală polivalentă. Ce ne-am imaginat acolo este următorul lucru: un complex sportiv cu un teren de fotbal-rugby și o sală polivalentă, modernizarea sălilor pe care deja tu le știi foarte bine, plus sălile de forță, o parte dărâmate, o parte refăcute.

Ăsta ar fi planul, doar să obținem proiectul de finanțare, e un proiect amplu, o sală de 7000 de locuri. Noi acum suferim. De exemplu, meciurile de liga campionilor, noi la polivalentă anul trecut am fost sold-out la fiecare meci, cu Gyor sau cu Krim unde, dacă aveam 10.000 de locuri disponibile, 10.000 de bilete vindeam.

Sunt 30 de milioane de euro, prin CNI. Acum e un moment greu economic, dar s-ar putea face. Am mai fost la PRO Rapid. Am curățat, încercăm să mutăm rugby-ul acolo, printr-o investiție mai mică. Ne afectează teribil lupta pentru Sala Polivalentă.

Reclamă

Suntem singura capitală fără o sală polivalentă. Budapesta avea o sală unde se juca Final4 de Liga Campionilor de 10.000 de locuri, au mai construit una de 20.000 de euro, pe lângă cele ale cluburilor.

Noi jucăm la Mioveni, e frustrant. Ar fi bună si pentru concerte, iarna unde faci un concert cu 10.000 de oameni?“, a spus Bogdan Vasiliu, citat de fanatik.ro.

Baza Pro Rapid, ridicată în 1998

În vara lui 2022, CS Rapid a preluat baza Pro Rapid, ajunsă în paragină, chiar dacă, în era ”George Copos” era locul unde feroviarii se antrenau și susțineau cantonamentele. Ea aparține de Ministerul Transporturilor.

Reclamă 4 / 0/3

Ideea acestei baze i-a aparținut lui Mircea Lucescu și a fost ridicată de George Copos, în 1998. Baza a ajuns însă la ANAF, din cauza problemelor financiare ale giuleștenilor, iar de ani de zile este în paragină.

În 2019 și 2021, Primăria Sectorului 1 a încercat să ia sub administrare Pro Rapid, dar, în ambele cazuri, s-a lovit de un refuz.

”E o bază sportivă de care ar trebui să beneficieze locuitorii Sectorului 1. Sunt trei hectare și jumătate de buruieni, în acest moment, fiind într-o stare jalnică”, spunea Dan Tudorache, în 2019.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și