Închide meniul
Video

Promisiunea uriaşă făcută de Jennifer, fiica lui Ibrahim Dossey, la 15 ani de la moartea tragică a tatălui ei: „Nu mă pierdeţi!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 aprilie 2023, 21:44 / Actualizat: 11 aprilie 2023, 1:36

Reclamă

Promisiunea uriaşă făcută de Jennifer, fiica lui Ibrahim Dossey, la 15 ani de la moartea tragică a tatălui ei. Jennifer, fiica fostului portar de la Braşov, Ibrahim Dossey, s-a făcut mare şi visează şi ea la o medalie olimpică! O va dedica memoriei tatălui, care şi-a pierdut viaţa acum 15 ani, în urma unui teribil accident de maşină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer, fiica fostului portar Ibrahim Dossey, este campioana României la juniori, la săritura în lungime şi la triplu salt. La 19 ani, stelista Jennifer Dossey a semnat şi cu Stuttgart şi s-a mutat în Germania, unde munceşte mama ei, fostă canotoare. Ibrahim Dossey a murit în 2008, la vrâsta de 36 de ani. După un grav accident de maşină, Dossey a intrat în comă. Deşi se părea că îşi revine, fostul portar de la FC Braşov, Pandurii Târgu Jiu şi Rapid a decedat.

Promisiunea uriaşă făcută de Jenninfer, fiica lui Ibrahim Dossey

Nu mă pierdeţi, pentru că tot timpul voi concura pentru România. Sufletul meu este de româncă. Mama mea lucreaza în Stuttgart şi am parte şi de o educaţie bună la un liceu public german. Mergeam pe stadion cu tata şi mă încălzeam, alergam cu el, mă uitam ce face, tot timpul a fost un model pentru mine„, a spus Jennifer Dossey în exclusivitate pentru AntenaSport.

Tatăl Ibrahim Dossey a câştigat bronzul olimpic la fotbal cu Ghana.

Mi-ar plăcea să pot să ajung la nivelul lui într-o bună zi. Usain Bolt inspiră pe toată lumea, inclusiv pe mine. Poate voi ajunge într-o bună zi, cu ajutorul lui Dumnezeu, la Olimpiadă. Tatăl meu a luat locul trei la Olimpiadă cu nationala Ghanei„, a mai spus Jennifer.

Reclamă
Reclamă 4

Jennifer Dossey e şi model. „Modellingul este o parte artistică în timpul meu liber„, a mai spus aceasta. Ca să se păstreze în formă, atleta se abţine de la bunătăţi şi în ziua de Paşte.
„Sarmale nu mănânc. De Paşte mănânc cel mult un ou, dar mai mult nu„, a mai spus Jennifer Dossey.

Recomandări

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:55

Vulpea și câinii

8:36

Ce s-a întâmplat cu Barnabas Varga, după ce s-a prăbuşit pe teren, în Scoţia – Ungaria 0-1. Colegii au început să plângă pe teren

8:15

Cornel Dinu, radical după Belgia – România 2-0: „Ne-a arătat niște date înfiorătoare”

8:09

Rocio Trigos Bucur s-a calificat în sferturile Campionatelor Europene de box pentru juniori

0:14

Calculele calificării „tricolorilor” în optimile EURO 2024, după victoria dramatică a Ungariei cu Scoția!

23:57 23 iun.

Elveţia – Germania 1-1 şi Scoţia – Ungaria 0-1! Maghiarii au obținut locul al 3-lea în Grupa A! Scoțienii, eliminați!

1 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 4 FotoDenis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen 5 Programul complet al lui David Popovici la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY 6 Belgia – Slovacia 0-1. Ce surpriză în grupa României de la EURO 2024! Romelu Lukaku, două goluri anulate cu VAR
Citește și