Închide meniul
Foto

Provocare din ring pentru Vladimir Putin. Jiselle Arianne îşi doreşte să se lupte cu liderul de la Kremlin: „Voi fi agresivă”

Reclamă

Publicat: 29 martie 2022, 17:44 / Actualizat: 29 martie 2022, 19:04

Provocare din ring pentru Vladimir Putin. Jiselle Arianne îşi doreşte să se lupte cu liderul de la Kremlin: „Voi fi agresivă”

Jiselle Arianne l-a provocat pe Vladimir Putin la o luptă în ring

Colaj Profimediaimages / Instagram

Provocare total surprinzătoare pentru Vladimir Putin, după ce a trecut mai bine de o lună de la începutul războiului din Ucraina. O cunoscută „fată de ring”, Jiselle Arianne, a anunţat că este gata să se lupte cu liderul de la Kremlin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tânăra de 28 de ani nu a stat foarte mult pe gânduri în momentul în care a acordat un interviu pe Youtube, înaintea unei gale din Orlando. Întrebată cu cine ar dori să îşi încerce forţele, de la egal la egal, Jiselle a dezvăluit că ar fi gata oricând de un duel cu preşedintele Rusiei.

Jiselle Arianne vrea să se lupte cu Vladimir Putin

Reacţia americancei, care îi eclipsează în timpul meciurilor şi pe cei mai duri luptători, vine în contextul în care militarii trimişi de Putin au făcut mii de victime după ce au invadat Ucraina.

Bună întrebare. Sunt atât de multe persoane şi îmi este dificil să răspund. O să îl aleg pe Putin. Voi fi agresivă„, a declarat Arianne, potivit thesun.co.uk.

Şi miliardarul Elon Musk i-a transmis un mesaj similar liderului de la Kremlin. L-a anunţat că este hotărât să se lupte cu Putin pentru a pune capăt războiului.

Reclamă

Îl provoc pe Vladimir Putin la o singură luptă. Miza este Ucraina. Sunteți de acord cu această luptă?„, a transmis Musk pe reţelele sociale.

View this post on Instagram


A post shared by ꧁ 𝙹𝙸𝚂𝙴𝙻𝙻𝙴 𝙰𝚁𝙸𝙰𝙽𝙽𝙴 ꧂ (@jiselle_arianne)

Reclamă 4 / 0/3

Chiar primarul Kievului, fostul campion mondial la box Vitali Klitschko, a răspuns atunci cu emoji-uri prin care a lăsat de înţeles că îl îmbrăţişează pe Elon Musk.

Vladimir Putin a rămas fără centura neagră la taekwondo

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a rămas fără centura neagră la taekwondo, după ce Federaţia Internaţională de specialitate a decis să-i retragă această distincţie oferită în 2013, a anunţat news.ro.

Liderul de la Kremlin primise centura neagră de 9 Dan, cea mai înaltă distincţie în arte marţiale orientale, în 2013, la o vizită în Coreea de Sud.

World Taekwondo condamnă cu fermitate atacurile brutale contra nevinovaţilor din Ucraina, lucru care contravine viziunii noastre: pacea este mai importantă decât victoria„, a anunţat organizaţia, la începutul lunii, într-un comunicat.

Vitali Klitschko a anunțat bilanțul victimelor din Kiev

Vitali Klitschko tocmai a anunțat care sunt urmările dezastrului de la Kiev, după ce armata lui Vladimir Putin a invadat Ucraina. Patru copii au fost omorâți, susține primarul din Kiev, care are un mesaj clar pentru atacatori: ”Așa ceva nu vom uita și nu vom ierta!”.

”Kiev se află sub atacurile cu rachete. Până în ziua de azi, 29 martie, aproape 90 de clădiri de birouri și 10 locuințe au fost făcute praf. Rachetele rusești au bombardat și 12 școli și șase grădinițe.

81 de civili, între care patru copii, au murit, de la începutul invaziei rusești în Kiev. 337 de oameni, între care 18 copii, au fost răniți. Așa ceva nu vom uita și nu vom ierta!”, a spus primarul orașului Kiev, citat de wiadomosci.wp.pl.

Reclamă

Vladimir Putin ar lua steroizi

Vladimir Putin a invadat Ucraina, iar un medic celebru susține că președintele Rusiei ar lua steroizi, care l-au făcut să devină atât de agresiv. David Owen, fostul ministru de externe al Marii Britanii, susține că aceste pastile sunt consumate de culturiști.

Uitați-vă la fața lui, cum s-a schimbat. Acum are o față ovală. Nu cred că e doar o operație plastică, așa cum spune lumea. Ori a consumat steroizi ca un culturist și este foarte mândru de mușchii lui, ori a consumat corticosteroizi.

Când consumi aceste droguri, ajungi să ai această față. Reduc imunitatea și te fac vulnerabil în fața Covidului. Omul ăsta a fost izolat complet, nu vede pe nimeni, stă la kilometri distanță de toți.

Asta înseamnă că este pe steroizi. Cred că personalitatea sa s-a schimbat, dar nu cred că este nebun. Este deștept și abil. E cineva pe care nu vrei să îl ai dușman. Este nemilos”, a spus Lord Owen, citat de Times Radio.

Recomandări
  • Vladimir Putin, chemat în ring de Jiselle Arianne
  • Tânăra vrea să îşi încerce forţele cu preşedintele Rusiei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! Vezi toate știrile
Citește și