Închide meniul
Foto

Ce pastile ar lua Vladimir Putin! Un medic cu renume a anunțat de ce președintele Rusiei este atât de agresiv. „Uitați-vă la fata lui! Lumea zice că e Botox, eu nu cred”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 28 februarie 2022, 9:33 / Actualizat: 28 februarie 2022, 14:23

Ce pastile ar lua Vladimir Putin! Un medic cu renume a anunțat de ce președintele Rusiei este atât de agresiv. „Uitați-vă la fata lui! Lumea zice că e Botox, eu nu cred”

Un medic cu renume a anunțat de ce Vladimir Putin este atât de agresiv

Profimedia Images

”Uitați-vă la fața lui, cum s-a schimbat. Acum are o față ovală. Nu cred că e doar o operație plastică, așa cum spune lumea. Ori a consumat steroizi ca un culturist și este foarte mândru de mușchii lui, ori a consumat corticosteroizi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vladimir Putin consumă steroizi. Dezvăluirile făcute de un medic celebru

Când consumi aceste droguri, ajungi să ai această față. Reduc imunitatea și te fac vulnerabil în fața Covidului. Omul ăsta a fost izolat complet, nu vede pe nimeni, stă la kilometri distanță de toți.

Asta înseamnă că este pe steroizi. Cred că personalitatea sa s-a schimbat, dar nu cred că este nebun. Este deștept și abil. E cineva pe care nu vrei să îl ai dușman. Este nemilos”, a spus Lord Owen, citat de Times Radio.

Citește și: Ce număr vezi? O iluzie optică îi face pe oameni să vadă numere diferite. Testul care oferă indicii despre sănătatea ochilor

”Lui Vladimir Putin nu-i pasă ce se întâmplă cu rușii”

Gari Kasparov, fost campion mondial la șah, a făcut un anunț înfiorător după ce Rusia a invadat Ucraina. Acesta a dezvăluit ce are de gând Vladimir Putin, după ce ”planul inițial de a cuceri Kievul rapid” a eșuat.

Reclamă

Garry Kasparov, care a fost implicat în politica din Rusia până în 2013, susține că războiul va continua și va deveni tot mai sângeros.

”Lui Putin nu-i pasă ce se întâmplă cu Rusia sau cu rușii, cum niciodată nu i-a păsat. Se gândește doar să rămână la putere. Atât. Nu veți vedea vreodată un dictator care să recunoască că a greșit, cât timp e încă dictator. Acum, când planul inițial al lui Putin de a cuceri Kievul rapid, cu armata ucraineană distrusă și cu Zelensky fugind din țară, a picat, Putin va ridica orice restricție de atac, ca să ia Capitala cu orice preț.

Bineînțeles că nu i-a păsat de victimele din rândul civililor nici până acum, dar nu a căutat să îi atace. Acum nu va mai ține la precizie, va vrea doar distrugere și teroare. Lui Putin nu îi pasă de imaginea sa în fața lumii sau a rușilor și ucrainenilor, fiindcă nimeni nu-l poate face să plătească. Ce diferența va fi pentru el că sunt 1000, 10.000 sau 100.000 de morți? E în continuare la putere? E bogat în continuare? Aceasta capacitate de a acționa din egoism pur e o superputere a autocraților. Oamenii normali nu pot face asta.

Reclamă 4 / 0/3

Putin va bombarda și ataca puncte cheie de infrastructură pentru a distruge rezistența orașului. Nu vrea un asediu îndelungat. Banii i se vor termina din cauza sancțiunilor, iar armele Vestului nu au ajuns încă în Ucraina. În schimb, tancurile lui sunt acolo”, a scris Garry Kasparov, pe Twitter.

Cel puţin 198 de ucraineni – inclusiv trei copii – au fost ucişi de la începutul invaziei Ucrainei de către Rusia, a anunţat sâmbătă ministrul ucrainean al Sănătăţii Viktor Liaşko, citat de agenţia ucraineană de presă Interfax, relatează AFP. Alte 1.115 persoane au fost rănite, inclusiv 33 de copii. Era neclar dacă Ministerul ucrainean al Sănătăţii face doar bilanţul victimelor civile.

Recomandări
  • Un medic celebru susține că președintele Rusiei ar lua steroizi
  • Vladimir Putin, practicant al mai multor sporturi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și