Închide meniul

Radu Drăguşin, aproape de un transfer istoric. Clubul uriaş care făcut prima ofertă oficială pentru fundaşul naţionalei României

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 27 noiembrie 2023, 9:01

Radu Drăguşin, aproape de un transfer istoric. Clubul uriaş care făcut prima ofertă oficială pentru fundaşul naţionalei României

Radu Drăguşin, aproape de un transfer istoric

Radu Drăguşin, în tricoul lui Genoa - Profimedia Images

Radu Drăguşin e aproape de un transfer istoric pentru fotbalul românesc. Newcastle a făcut prima ofertă oficială pentru fundaşul cotat la 10 milioane de euro, care are parte de un an 2023 spectaculos, atât la echipa de club, cât şi la naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform digisport.ro, „coţofenele” au formulat o ofertă scrisă de 30 de milioane de euro, suma pe care Genoa o cere pentru jucătorul care a împărţit vestiarul la Juventus cu Cristiano Ronaldo, Georgio Chiellini sau Leonardo Bonucci.

Radu Drăguşin, aproape de un transfer istoric

Dacă se va face mutarea în Premier League, transferul fundaşului de 21 de ani va fi unul istoric pentru fotbalul românesc. Stopperul cu 13 selecţii la naţională va spulbera recordul deţinut de Adi Mutu, care ajungea în 2003 la Chelsea, de la Parma, pentru 22.5 milioane de euro.

Genoa face tot posibilul pentru a-l păstra pe Drăguşin până la finalul sezonului şi i-a prelungit şi contractul. Radu va câştiga 1.2 milioane de euro, dublu faţă de salariul actual. Rămâne de văzut dacă grifonii vor putea refuza oferta colosală, care ar reprezenta al treilea cel mai scump transfer din istoria clubului, după Piatek (35 de milioane de euro) şi Cristian Romero (31.5).

Radu Drăgușin, anunț important despre viitorul său

Fundașul legitimat la Genoa a dezvăluit faptul că și-ar dori să evolueze în Premier League care, potrivit statisticilor, este cel mai puternic campionat din Europa.

Reclamă

Totuși, Radu Drăgușin a menționat faptul că va pleca de la Genoa doar atunci când „va fi momentul” și că, în momentul de față, are lucruri mai importante de făcut.

„(n.r Unde vei face următorul pas) Într-un loc în care voi evolua cel mai bine și mă voi dezvolta cel mai bine. Voi lua decizia când va fi momentul, doar că acum avem lucruri mai importante de făcut decât lucrul acesta. Pentru mine, cota de piață nu este ceva să mă motiveze. Asta este treaba specialiștilor, pe mine nu mă influențează.

Acesta (n.r. Premier League) este campionatul care îmi place, care este pe placul meu. Este un campionat pe care îl urmăresc și sper ca într-un viitor să joc acolo. Eu sunt la Genoa. Echipa mea preferată e cea națională.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt multe zvonuri (n.r. despre anumite oferte), dar nu e nimic scris. Model sau idol nu am avut niciodată. Am văzut că sunt asemănat cu Van Dijk, dar eu nu am idol”, a spus Radu Drăgușin, în cadrul unui interviu, după calificarea la EURO 2024.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu Vezi toate știrile
Citește și