Închide meniul
Foto

Rafael Van der Vaart, interzis la ţuică! Dialog spumos între fostul jucător de la Real Madrid şi partenera lui, Estavana Polman: „Nu mai are voie!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 16 februarie 2023, 19:44

Rafael Van der Vaart, interzis la ţuică! Dialog spumos între fostul jucător de la Real Madrid şi partenera lui, Estavana Polman: „Nu mai are voie!”

Rafael Van der Vaart a primit interzis la ţuică de la Estavana Polman

Rafael Van der Vaart şi Estavana Polman/ Profimedia

Rafael Van der Vaart a primit interzis la ţuică din partea partenerei lui, Estavana Polman. Handbalista de la Rapid şi fostul jucător de la Real Madrid au oferit un dialog spumos, rememorând episodul în care olandezul a băut pentru prima dată ţuică, alături de români.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Estavana Polman evoluează la Rapid din această iarnă. Partenerul ei de viaţă, Rafael Van der Vaart, a urmat-o pe aceasta la Bucureşti, fiind alături de ea la toate meciurile disputate de campioana României la handbal feminin.

Rafael Van der Vaart a primit interzis la ţuică din partea partenerei lui, Estavana Polman

Estavana Polman a declarat că Rafael Van der Vaart nu va mai avea voie să mai bea pentru a doua oară ţuică. Fostul fotbalist de la Real Madrid a dezvăluit că a gustat din băutura cu specific românesc la un meci al lui Rapid, de handbal, iar ulterior, când a ajuns acasă, handbalista a fost cea care a observat că a consumat cam mult.

Van der Vaart: „Da, îmi amintesc că am băut!”

Polman: „Nu! Eu îmi amintesc. Tu, nu!”

Reclamă

Van der Vaart: „Am fost la stadionul Rapid, am stat la lojă și am băut cu niște băieți grozavi. Apoi am ajuns acasă și ea a văzut pe fața mea că am băut cam mult.”

Polman: „Sufletul lui a rămas acolo, doar trupul a ajuns acasă! Data viitoare nu mai are voie”, se arată în dialogul spumos al celor doi, conform digisport.ro.

Estavana Polman și Rafael van der Vaart formează un cuplu din 2016, de pe vremea când fostul mijlocaș încă era în activitate. Cei doi au împreună o fetiță, pe nume Jesslynn.

Reclamă 4 / 0/3

Transferul Estavanei Polman a reprezentat o lovitură dată de Rapid în fereastra de mercato din iarnă. Sportiva a fost desemnată cea mai bună handbalistă de la Campionatul Mondial din 2019, când naționala sa, Olanda, a cucerit medalia de aur.

Cum a fost convins Rafael van der Vaart de logodnica sa să vină la București

Rafael van der Vaart a fost convins de logodnica sa Estavana Polman să vină la București, iar fostul mare fotbalist a rămas impresionat de România. Olandezul a recunoscut că el chiar a sfătuit-o pe handbalista de la Rapid să aleagă România. Cei doi se felicită acum pentru alegerea făcută și au avut doar cuvinte de laudă pentru țara noastră.

„Am locuit toată viața în Danemarca și acum este diferit, dar chiar îmi place în România. Orașul este extraordinar, echipa e frumoasă. Oamenii de aici sunt foarte buni șoferi.

După încheierea campionatului (n.r. – din Danemarca), am zis să mă gândesc, dar lucrurile au evoluat foarte repede. Am venit acasă și am simțit că am nevoie de o nouă aventură.

Când a apărut această ofertă, de la această echipă cu fani incredibili, l-am sunat pe Rafael și i-am spus „Cred că este timpul să fac un pas nou”. De acolo, lucrurile au mers foarte repede, am luat două bagaje cu mine, i-am pupat pe toți și le-am zis „Ne vedem mai încolo”. A fost puțin ciudat, dar a fost ceva extraordinar. Simt că la Rapid sunt în locul potrivit”, a povestit Estavana Polman, pentru digisport.ro.

Recomandări
  • Rafael Van der Vaart a primit interzis la ţuică
  • Ce a declarat Estavana Polman

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și