Închide meniul
Foto

Rafael van der Vaart se mută în București! Decizia luată de fostul star al Olandei, alături de soția lui: „Așteptăm cu nerăbdare”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 6 decembrie 2022, 16:56

Rafael van der Vaart se mută în București! Decizia luată de fostul star al Olandei, alături de soția lui: „Așteptăm cu nerăbdare”

Rafael van der Vaart se mută în București, cu soția lui

Instagram Rafael van der Vaart

Rafael van der Vaart se mută în București, alături de soția lui! Fostul star al naționalei Olandei a luat această decizie, deoarece partenera sa de viață este handbalistă la campioana României, Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rafael van der Vaart s-a declarat nerăbdător să locuiască din nou alături de familie. Totuși, acesta se va muta în București începând din vară, iar până atunci, Estavana Polman, partenera sa, va locui la un hotel din Capitală.

Rafael van der Vaart se mută în București! Decizia luată de fostul star al Olandei, alături de soția lui

Rafael van der Vaart a confirmat faptul că va locui în România începând din vara viitoare, în presa din străinătate. Bild anunță faptul că fostul star al naționalei Olandei va face acest pas atunci când sezonul din Liga Națională de handbal a României va lua sfârșit.

„Fostul căpitan al lui Hamburg SV se va muta din liniștitul oraș danez Esbjerg în orașul cu două milioane de locuitori din România, București.

Atunci când Liga Națională se va încheia la sfârșitul lunii mai, Rafael van der Vaart va pleca din țara nordică și se va muta împreună cu Estavana și Jesslynn (n.r. fiica celor doi) la București”, notează jurnaliștii de la Bild.

Reclamă

Și Rafael van der Vaart a oferit o declarație, în privința faptului că se va muta în București, pentru a fi mai aproape de soția sa. Fostul mijlocaș al lui Real Madrid sau Tottenham s-a declarat nerăbdător să locuiască în București.

„La început, Estavana va sta la hotel. Dar, odată cu venirea verii, ne vom muta împreună în România. Aștept cu nerăbdare momentul în care vom locui din nou împreună, ca o familie”, a declarat Rafael van der Vaart, potrivit aceleiași surse citate anterior.

Estavana Polman a fost transferată de Rapid

Rapid a reușit un transfer de senzație, prin aducerea Estavanei Polman la București. Sportiva a fost desemnată cea mai bună handbalistă de la Campionatul Mondial din 2019, când naționala sa, Olanda, a cucerit medalia de aur.

Reclamă 4 / 0/3

Polman a debutat în tricoul giuleștencelor în ultima partidă din Liga Campionilor. Rapid a fost învinsî de Gyor, la 2 goluri diferență. În acel meci, soția lui Rafael van der Vaart a reușit să marcheze trei goluri.

Coordonatoarea de joc are un palmares incredibil, alături de naționala Olandei. Pe lângă medalia de aur cucerită în 2019, aceasta a mai câștigat argintul în 2015 și bronzul în 2017, la Campionatul Mondial. La Campionatul European, Polman a câștigat, în 2016, medalia de argint, și medalia de bronz în 2018.

Estavana Polman și Rafael van der Vaart formează un cuplu din 2016, de pe vremea când fostul mijlocaș încă era în activitate. Cei doi au împreună o fetiță, pe nume Jesslynn.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și