Închide meniul

CM 2022 | Olanda – SUA 3-1! Olanda, prima echipă calificată în sferturile Campionatului Mondial! Dumfries, gol şi două assist-uri! Spectacol total în primul meci din optimi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 decembrie 2022, 18:55

CM 2022 | Olanda – SUA 3-1! Olanda, prima echipă calificată în sferturile Campionatului Mondial! Dumfries, gol şi două assist-uri! Spectacol total în primul meci din optimi

Memphis Depay a deschis scorul pentru Olanda, în partida cu SUA

Memphis Depay a deschis scorul pentru Olanda, în partida cu SUA/ Profimedia

Olanda – SUA 3-1! Primul meci din optimile Campionatului Mondial din Qatar a fost în format live text, pe AS.ro. Olandezii şi-au asigurat prezenţa în sferturi, după o partidă spectaculoasă cu SUA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Depay, Blind şi Dumfries au marcat pentru Olanda. Golul Statelor Unite ale Americii a fost marcat de Haji Wright, cel care a avut o execuţie magistrală.

CM 2022 | Olanda – SUA 3-1

Final! Olanda s-a calificat în sferturile Campionatului Mondial, după o victorie cu 3-1 în faţa Statelor Unite ale Americii!

Min. 81: GOL Olanda! Dumfries a marcat pentru 3-1, din pasa superbă a lui Blind! Fundaşul olandez nu a stat pe gânduri, marcând dintr-o poziţie ideală!

Min. 77: GOL SUA! Wright a marcat un gol uluitor! Mijlocaşul a beneficiat de o pasă din partea lui Pulisic, şi a avut o finalizare de vis!

Reclamă

Min. 45: GOL Olanda! Daley Blind a marcat şi el, tot din pasa lui Dumfries! Olandezii s-au desprins pe tabelă!

Min. 10: GOL Olanda! Memphis Depay a deschis scorul, după o fază de senzaţie creată de Olanda! Atacantul de la Barcelona a şutat imparabil, din careu, după ce a beneficiat de o pasă perfectă venită de la Dumfries!

Min. 3: Ocazie SUA! Christian Pulisic a ratat dintr-o poziţie de unu contra unu cu portarul Olandei!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: Începe partida dintre Olanda şi SUA!

Echipele probabile:

Olanda: Noppert – Timber, Van Dijk, Ake – Dumfries, De Roon, Frenkie De Jong, Blind – Klaassen – Gakpo, Depay

Selecționer: Louis van Gaal

SUA: Turner – Dest, Zimmerman, Ream, Robinson – Adams (cpt) – McKennie, Musah – Weah, Ferreira, Pulisic

Selecționer: Gregg Berhalter

Considerată ușor favorită în meciul din optimi, Olanda a obținut calificarea după ce a încheiat pe primul loc în grupa A, cu 7 puncte. Naționala batavă a învins Senegal și Qatar cu același scor, 2-0, și a încheiat la egalitate duelul cu Ecuador, scor 1-1.

Reclamă

De cealaltă parte, SUA a terminat pe poziția a 2-a în grupa B, cu 5 puncte, în spatele Angliei. Americanii au obținut o victorie în fața Iranului, scor 1-0, și două remize: 1-1 cu Țara Galilor și 0-0 cu Anglia.

Olanda și SUA se află la prima confruntare oficială. De-a lungul timpului, cele două naționale s-au mai întâlnit de 4 ori, doar în meciuri amicale. Olanda s-a impus în 3 rânduri, în timp ce SUA a câștigat o singură dată, la ultima întâlnire, din 2015.

Tabloul complet al optimilor de la Cupa Mondială din Qatar

După cele patru meciuri disputate vineri în grupele G şi H, se cunoaşte tabloul complet al optimilor de finală de la Cupa Mondială din Qatar 2022.

Programul complet al optimilor de finală din cadrul Cupei Mondiale la fotbal Qatar 2022 este următorul:

În faza sferturilor, am putea avea dueluri de foc pentru cel mai râvnit trofeu din istoria fotbalului.

Cum arată cotele pentru câștigarea Campionatului Mondial din Qatar, înaintea optimilor de finală

Bookmakerii au stabilit cum arată cotele pentru câștigarea Campionatului Mondial din Qatar, înainte de începerea optimilor de finală. Brazilia este marea favorită să ridice cel mai râvnit trofeu din lumea fotbalului.

La polul opus, Polonia, Coreea de Sud și Australia sunt considerate naționalele cu cele mai mici șanse să câștige Cupa Mondială.

De 5 ori campioană mondială de-a lungul timpului, Brazilia este văzută de bookmakeri drept principala favorită la câștigarea turneului din Qatar. Selecao a primit cota 3.25 să devină din nou „regină” a fotbalului mondial.

Naționala condusă de Tite este urmată în topul cotelor de marea rivală din America de Sud, Argentina. Lionel Messi și colegii săi au cota 5.50 să aducă a 3-a Cupă Mondială în vitrina naționalei „Pumelor”.

Șansa a 3-a la câștigarea trofeului este atribuită campioanei mondiale en-titre, Franța. Trupa lui Didier Deschamps a primit cota 6.50 pentru a-și păstra trofeul.

Spania, Anglia, Portugalia și Olanda n-au prins TOP 3 în clasamentul cotelor. Dintre acestea, naționala lui Louis van Gaal este cotată cu cele mai mici șanse, primind cota 22.

Australia, Coreea de Sud și Polonia sunt considerate de bookameri drept selecționatele cu cele mai reduse șanse să se impună în Qatar, cu cote de 200.

Cum arată cotele pentru câștigarea Cupei Mondiale:

Brazilia 3.25
Argentina 5.50
Franța 6.50
Spania 7.50
Anglia 10
Portugalia 13
Olanda 22
Croația 35
Japonia 75
Elveția 75
Senegal 100
Maroc 100
SUA 100
Australia 200
Coreea de Sud 200
Polonia 200

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și