Închide meniul
Foto

Rareș Ilie, sărut franțuzesc la aeroport, înainte de plecarea la Nice. Iubita puștiului de 19 ani e de o frumusețe răpitoare

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 iulie 2022, 20:01

Rareș Ilie, sărut franțuzesc la aeroport, înainte de plecarea la Nice. Iubita puștiului de 19 ani e de o frumusețe răpitoare

Rareș Ilie și iubita lui s-au sărutat la aeroport

Rareș Ilie, alături de iubita sa, la aeroport /as.ro

Rareș Ilie și iubita lui au fost protagoniștii unui sărut franțuzesc la aeroport, chiar înainte de plecarea fostei „perle” a Rapidului la Nice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rareș Ilie a fost condus de iubită la aeroport înainte de plecarea în Franța. Cei doi îndrăgostiți au oferit un moment emoționant în fața camerelor de filmat.

Rareș Ilie, sărut franțuzesc cu iubita la aeroport, înainte de plecarea la Nice

Înainte să plece spre aeroport, Rareș Ilie și iubita lui s-au bucurat de ultimele clipe împreună și au surprins totul pe rețelele de socializare.
Sursa: Instagram Rareș Ilie

Frumoasa iubită a fostului rapidist are 18 ani și este elevă în clasa a XII-a la Colegiul Național „Spiru Haret” din București.

Fotbalistul a părăsit România cu un avion privat, plătit de Dan Șucu, noul acționar al celor de la Rapid.

Rareș Ilie va locui alături de tatăl său în primele șase luni petrecute în Franța.

Reclamă

5 milioane de euro a încasat Rapid pentru transferul lui Rareș Ilie.

Cum a aflat Rareș Ilie despre transferul la Nice: „Săpunaru râdea de mine!”

Culmea, Rareș Ilie a aflat ultimul despre transferul său, cu o zi înainte de plecarea în Franța. Tatăl său l-a sunat în timp ce puștiul se afla în mașină cu Cristi Săpunaru și Andrei Drăghia. Cei doi au început să râdă de Rareș, în timp ce acesta se afla în stare de șoc.

Atacantul de 19 ani are gânduri mari după plecarea în Ligue 1. Rareș visează să devină titular la Nice, iar peste câțiva ani să ajungă la o echipă mult mai mare, precum PSG.

Reclamă 4 / 0/3

„După atâta timp petrecut în București vine și această schimbare. Dar cumva m-am pregătit și voi avea parte de familie și acolo. Cred că sunt pregătit, dar vom vedea acolo. Eu mă duc să dovedesc, nu sunt prea tânăr. Sigur nu va fi ușor, dar pentru asta m-am apucat de fotbal. Nu mi-e teamă, e normal ca lumea să aibă îndoieli legate de acest fapt, pentru că au fost atâtea exemple de tineri români plecați în străinătate. Dar eu m-am apucat de fotbal să joc în străinătate, nu să joc în România la nesfârșit și merg să îmi joc șansa.

Chiar nu mă așteptam (n.r. – să vină așa devreme transferul). Eu nici nu am știut, am fost concentrat pe ce am de făcut Rapid, am aflat de curând de la tatăl meu, pentru că el s-a ocupat, și s-a produs această schimbare”, a spus Rareș Ilie, la aeroport.

Rareș Ilie, extrem de sincer: „Nu mă așteptam ca Nice să plătească atât pentru mine!”

(N.r. – Despre Adrian Mutu și Daniel Niculae) Am vorbit mult cu ei în aceste două zile despre transfer. Amândoi au încredere în mine și mi-au spus să merg acolo pregătit, cu capul sus, pentru că asta mi-am dorit dintotdeauna și nu am de ce să n-am încredere în mine. În momentul de față, nu (n.r. – dacă se aștepta ca Nice să plătească 5 milioane de euro pentru el). Mă așteptam ca la un moment dat să fie o sumă de transfer destul de mare pentru mine, dar nu mă așteptam vara asta.

Despărțirea de Rapid e emoționantă pentru că Rapid mi-a oferit în ultimii doi ani absolut tot. Am debutat la seniori, am marcat la seniori, am avut atâtea realizări cu echipa, și individuale, și le sunt complet recunoscător pentru asta. Nu cred că pot să mă plâng de acest fapt (n.r. – tu ești noul Ronaldo, dar vei juca împotriva lui Messi). Sunt unii dintre cei mai buni fotbaliști din lume, iar eu sper să fiu pe teren cu ei”, a mai spus Ilie.

Recomandări
  • Rareș Ilie, sărut franțuzesc la aeroport, înainte de plecarea la Nice
  • Iubita puștiului de 19 ani e de o frumusețe răpitoare

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:35 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! Vezi toate știrile
Citește și