Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali nu crede că Rapid l-a vândut cu 5 milioane de euro pe Rareş Ilie: „Numai când văd contractul! Aici nu e confidenţial!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 iulie 2022, 13:15

Gigi Becali nu crede că Rapid l-a vândut cu 5 milioane de euro pe Rareş Ilie: „Numai când văd contractul! Aici nu e confidenţial!

Cum a reacționat Gigi Becali după ce Mihai Rotaru s-a înțeles cu Alexandru Ișfan

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă | Hepta

Gigi Becali nu crede că Rapid l-a vândut cu 5 milioane de euro pe Rareş Ilie la Nice. Patronul FCSB spune că va crede doar în momentul în care va vedea contractul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Transferul lui Rareş Ilie la Nice, pentru suma de 5 milioane de euro, atât căt a apărut în spaţiul public, a luat prin surprindere lumea fotbalului din România.

Gigi Becali nu crede că Rapid l-a vândut cu 5 milioane de euro pe Rareş Ilie

Nu (n.r. – nu crede că a fost vândut cu 5 milioane). Ştii tu că au primit 5 milioane? Să văd contractul? Numai când văd contractul cred. Eu când vând ceva ce vă spun?! Atâţia bani, atâta procent, cutare, cutare. Zic eu că e confidenţial? Aşa zic şi eu confidenţial Man, 20 de milioane de euro. Nu se face aşa. Aici nu e confidenţial. E confidenţial e ceva secret. Nu e problema mea ce face Rapidul”, a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Rareș Ilie, al doilea cel mai scump jucător vândut de Rapid

Totodată, pe lângă Rareş Ilie, oficialii de la Nice ţintesc să-l transfere pe Marcus Thuram, de la Borussia Monchegladbach, fiul marelui fundaş Lilian Thuram. Tot de la formaţia din Budesliga, francezii l-au transferat în această vară pe portarul elveţian Yann Sommer, în schimbul sumei de 2,5 milioane de euro.

Transferul lui Rareş Ilie intră în topul celor mai scumpi jucători din istoria Rapidului, fiind pe locul 2. Lider în această ierarhie este Cristi Săpunaru, vândut de giuleşteni, la Porto, pe 6 milioane de euro, în 2008-2009.

Reclamă

Crescut la academia Rapidului, Rareș Ilie a fost promovat la prima echipă în sezonul 2020/2021, pe vremea când giuleștenii se aflau în Liga a 2-a. În ultimii doi ani, mijlocașul de 19 ani a marcat 9 goluri și a oferit 12 assist-uri în 60 de apariții pentru trupa de sub Grant.

Victor Angelescu a confirmat transferul lui Rareș Ilie de la Rapid la Nice

Partenerul lui Dan Șucu de la conducerea giuleștenilor a dezvăluit că Rareș Ilie a fost deja vândut la Nice, iar acum se mai așteaptă doar finalizarea actelor.

Victor Angelescu i-a făcut și o promisiune lui Adi Mutu, în legătură cu un înlocuitor pentru „perla” Giuleștiului.

Reclamă 4 / 0/3

„L-am vândut pe Rareș Ilie. Ne-am înțeles cu clubul francez și a mai rămas doar să semnăm actele. Vom aduce și un înlocuitor, dar abia ce am finalizat afacerea”, a spus Victor Angelescu, pentru Prosport.

Conform surselor Antena Sport, Rareş Ilie va avea un salariu anual de 500.000 de euro la noua echipă, acolo unde se va lupta, în Ligue 1, cu Lionel Messi, Neymar sau Kylian Mbappe.

Basarab Panduru, avertisment pentru Rareş Ilie, după transferul stelar la Nice

Basarab Panduru îi laudă pe oficialii celor de la Rapid, pentru modul în care au gestionat transferul lui Rareş Ilie, la Nice. Totodată, fostul internaţional român consideră că jucătorului îi va fi greu să se impună în Ligue 1.

Basarab Panduru este d părere că Rareş Ilie se va impune cu greu la Nice, formaţie care are se bate în fiecare sezon pentru un loc de cupe europene. Totodată, fostul internaţional român a apreciat modul în care şefii de la Rapid au acţionat faţă de transferul mijlocaşului.

„Mi-a plăcut cum a făcut Rapid acest transfer, nimeni nu a ştiut, s-a vorbit doar vreo două zile şi după ne-am trezit imediat cu el transferat. 

A fost la Euro U9. Nu a făcut mai nimic acolo, dar cu toate astea urmează transferul pe bani mulţi dupa părerea mea, Rapid nemaifiind în ultimii ani pe prima scena. Bravo Rapidului! E vorba de jucător valoros. Despre asta vorbesc până la urmă.

Campionatul Franţei mi se pare complicat rău de tot, periculos. Oricât de mult ai alerga, ei aleargă mai repede decât tine. Acum, să ai o tehnică în regim de viteză peste ei, mi-e greu sa cred.

Reclamă

Lucien Favre (n.r. antrenorul lui Nice) e un antrenor care ştie să lucreze cu tinerii”, a declarat Basarab Panduru, pentru Orange Sport.

Recomandări
  • Gigi Becali nu crede că Rapid l-a vândut cu 5 milioane de euro pe Rareş Ilie la Nice
  • Rareş Ilie a plecat pe o sumă colosală

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și