Închide meniul

Război în Ucraina | De pe Santiago Bernabeu în tranșee! Antrenorul lui Sheriff Tiraspol s-a înrolat în armata ucraineană, la cinci luni după ce a bătut-o pe Real Madrid în UEFA Champions League

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 28 februarie 2022, 17:41

Război în Ucraina | De pe Santiago Bernabeu în tranșee! Antrenorul lui Sheriff Tiraspol s-a înrolat în armata ucraineană, la cinci luni după ce a bătut-o pe Real Madrid în UEFA Champions League

Antrenorul lui Sheriff Tiraspol s-a înrolat în armata ucraineană

Profimedia

Yuriy Vernydub, născut într-un oraș din nordul Ucrainei, a decis să revină în țara natală ca să-și apere compatrioții în războiul cu Rusia. O imagine cu antrenorul în ținută de militar, alături de doi camarazi, a devenit deja virală pe rețelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Război în Ucraina | Antrenorul lui Sheriff Tiraspol s-a înrolat în armată

Ultimele luni din viața lui Vernydub au fost de-a dreptul nebune. El și jucătorii săi de la Sheriff Tiraspol au devenit celebri în presa din toată lumea după ce i-au învins pe giganții Real Madrid, chiar pe Santiago Bernabeu, într-un meci din faza grupelor Ligii Campionilor.

Desfășurarea dramatică de evenimente din Ucraina l-a făcut însă pe Yuriy Vernydub să-și ia gândul complet de la fotbal.

”Sunt născut în Ucraina, trăiesc în Ucraina, sunt mândru de poporul meu care-și apără țara! Am în Ucraina soția, doi copii și doi nepoți, am frați și surori… Slavă Domnului, cu toții sunt teferi, sper să nu-i atingă războiul. Voi cere permisiunea clubului să mă duc lângă familia mea”, a transmis Yuriy Vernydub, conform Daily Mail.

Reclamă

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

Roman Abramovich, chemat la negocierile dintre ucraineni şi ruşi

Roman Abramovich a fost chemat să intervină pentru a opri războiul din Ucraina. Afaceristul rus care tocmai s-a retras de la conducerea lui Chelsea a fost contactat de ucraineni pentru a veni la negocieri şi să încerce să ajute la încheierea unui tratat de pace.

Cu o avere de aproximativ 12 miliarde de euro, Abramovich este considerat un bun prieten al lui Vladimir Putin. Cei doi au participat la mai multe evenimente împreună şi au apărut zvonuri că ar avea o relaţie foarte bună. Cel care a contribuit la cele mai importante succese din istoria campioanei Angliei a fost pus sub presiune să se pronunţe cu privire la invazia ruşilor din Ucraina.

Astăzi s-a aflat că Ambramovich poate fi omul „cheie”, care îl poate face pe preşedintele Rusiei să bată în retragere. Purtătorul de cuvânt al lui Chelsea a dezvăluit că omul de afaceri încearcă să ajute la negocierea unui tratat de pace între ţara sa natală şi Ucraina, anunţă dailymail.co.uk.

Reclamă 4 / 0/3

Pot confirma că Roman Abramovich a fost contactat de partea ucraineană pentru a oferi sprijinul în atingerea unei rezoluții pașnice și că de atunci a încercat să ajute. Având în vedere ce este în joc, vă rugăm să înțelegeți de ce nu am comentat nici situația ca atare, nici implicarea sa”, a fost declaraţia oficială făcută de clubul londonez.

The Jerusalem Post a anunţat chiar că Abramovich este chiar în Belarus şi asistă la negocierile momentului. Miliardarul ar fi prezent la Gomel, acolo unde se poartă discuţii de o importanţă uriaşă.

Citește și:
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și