Închide meniul

Război în Ucraina | Edi Iordănescu ia atitudine! Mesajul postat de selecționer după atacurile ordonate de Vladimir Putin

Alexandru Ivan Publicat: 28 februarie 2022, 17:59

Reclamă
Război în Ucraina | Edi Iordănescu ia atitudine! Mesajul postat de selecționer după atacurile ordonate de Vladimir Putin

Edi Iordănescu, mesaj de solidaritate pentru Ucraina

Profimediaimages

Edi Iordănescu și-a arătat sprijinul fața de ucraineni. Selecționerul României a postat o fotografie cu doi copii pe un fundal negru. Mesajul transmis este ferm.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Război în Ucraina | Edi Iordănescu, mesaj de solidarite

„Fără război!” și „Vă rog, opriți războiul!”, a transmis Edi Iordănescu, pe Facebook.

Cel puţin 11 persoane au fost ucise luni la Harkov, al doilea cel mai mporant oraş ucrainean, anunţă guvernatorul regiunii, Oleg Sinegubov, în bombardamente care au fost reluate în timp ce au loc negocieri între Ucraina şi Rusia la frontiera cu Belarusul, relatează AFP.

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

Război în Ucraina | FRF a salvat fotbaliștii de la război

Jucătorii de la granzii Ucrainei, Dinamo Kiev și Șahtior Donețk, dar și familiile lor, au reușit să ajungă în România în această noapte. Au scăpat de război și au trecut granița prin vama Albița. Răzvan Burleanu i-a așteptat, cu autocarul echipei naționale, chiar la intrarea în țară.

Reclamă

Carlos de Pena, cel care are dublă cetățenie (Uruguay și Italia) a mers direct spre aeroportul din Iași. Celelalte 41 de persoane care au scăpat de calvarul din Ucraina au plecat spre Mogoșoaia și își vor căuta bilete pentru a se duce spre țara natală.

Răzvan Burleanu a transmis un mesaj în fața refugiaților și i-a asigurat de tot sprijinul Federației Române de Fotbal.

Acestea sunt momentele când solidaritatea, întrajutorarea sunt valori ale fotbalului care trec de dimensiunile sportive și intră în cele ale umanitarismului. Este modul în care noi, FRF, ne exprimăm sprijinul față de victimele acestui război sângeros din Ucraina. Vom continua să ajutăm fotbalul ucrainean să treacă peste încercări”, a declarat Răzvan Burleanu.

Reclamă 4 / 0/3

Fotbaliștii care au ajuns în România și au fost așteptați de Răzvan Burleanu

DINAMO KIEV:
Carlos de Pena (Argentina)
Vitor “Vitinho” dos Santos (Brazilia)

ȘAHTIOR DONEȚK:
Junior Moraes (Brazilia)
Fernando dos Santos Pedro (Brazilia)
Pedro “Pedrinho” Victor da Silva (Brazilia)
David Neres Campos (Brazilia)
Maycon Andrade (Brazilia)
Marcos Antonio (Brazilia)
Vinicius Tobias (Brazilia)
Domilson “Dodô” Cordeiro dos Santos (Brazilia)
Ismaily Golçalves (Brazilia)
Vitor “Vitão” Eduardo da Silva (Brazilia)
Marlon Barbosa (Brazilia)

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România Vezi toate știrile
Citește și