Închide meniul

Război în Ucraina | Frații Klitschko, dezvăluiri terifiante de pe front. „Am omorât șase ruși azi-noapte! Suntem gata să murim pentru țara noastră!”

Alexandru Ivan Publicat: 5 martie 2022, 8:27

Război în Ucraina | Frații Klitschko, dezvăluiri terifiante de pe front. „Am omorât șase ruși azi-noapte! Suntem gata să murim pentru țara noastră!

Fraţii Klitschko luptă împotriva armatei Rusiei

Profimedia

  • Ucraina, în război cu Rusia
  • Frații Klitschko, dezvăluiri terifiante de pe front

„Am omorât niște oameni, cred că azi-noapte am omorât 6. Nu ne interesează cât de puternică este armata rusă, suntem gata să luptăm. Şi suntem gata să murim pentru ţara în care ne-am născut şi pentru familiile noastre, pentru că aici este casa noastră. Este viitorul nostru, iar cineva vrea să vină în casele noastre și să ni-l fure”, a spus Vitali Klitschko, pentru Sky News.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Război în Ucraina | Frații Klitschko, dezvăluiri terifiante de pe front

„Facem un apel către toți partenerii internaționali să observe această tragedie care se întâmplă în prezent în Ucraina. Este un război fără sens care nu va avea câștigător sau învins. Vreau doar să vă spun că trebuie să rămânem uniți împotriva acestei agresiuni. Nu lăsați să se întâmple în continuare în Ucraina, nu lăsați să se întâmple în Europa și, eventual, în lume. Uniți suntem puternici!”, transmis și Vladimir Klitschko.

Reclamă

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

Război în Ucraina | Frații Klitschko, pe lista „neagră” a lui Vladimir Putin

Frații Vladimir şi Vitali Klitschko, care se luptă pentru apărarea Kievului, au aflat că au fost puşi pe „lista neagră” de preşedintele Rusiei, Vladimir Putin. Ei şi alte 21 de personalităţi din Ucraina au toate motivele să se teamă pentru viaţa lor. 400 de mercenari ruşi ar fi deja pe urmele lor.

Pe listă mai este preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, anunţă marca.com, care citează jurnaliştii de la The Sun.

Reclamă

Cei 400 de mercenari ruşi ar fi fost trimişi la Kiev cu ordin clar de a-l asasina pe Zelenski, anunţă observatornews.ro. Aceşti soldaţi ar face parte din Grupul Wagner, o organizaţie paralimitară, în fapt o armată privată care acţionează la ordinele venite de la Kremlin, dar fără a fi recunoscută în mod oficial.

Viaţa lui Volodimir Zelenski, salvată de 3 ori în ultima săptămână

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a scăpat după trei tentative de asasinat săptămâna trecută, potrivit informaţiilor cotidianului britanic The Times.

Transformat într-un războinic, în fruntea unei ţări care îşi apără teritoriul, Volodimir Zelenski a devenit pentru Kremlin omul care trebuie eliminat. Două grupări armate ar fi avut această misiune. În primul rând, cecenii trimişi de Ramyav Kadirov ar fi primit ordin să-l asasineze pe preşedintele ucrainean.

Reclamă 4 / 0/3

Îmbrăcaţi în negru şi înarmaţi, aceşti bărbaţi cărora li se spune şi „kadyrovtsy”, în semn de apreciere pentru devotamentul pe care îl poartă şefului lor, sunt aproape 12.000 care s-au alătura ofensivei de „denazificare” a Ucrainei, aşa cum s-a exprimat Vladimir Putin.

Cu toate acestea, ei nu ar fi fost singurii care trebuie să îndeplinească această misiune. Gruparea Wagner, miliţia mercenarilor nerecunoscuţi oficial de Rusia dar apropiaţi de Kremlin, s-ar fi infiltrat în capitala ucraineană acum şase săptămâni.

Citește și:

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 28 mart., 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Fotbal extern • 27 mart., 17:00
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: "Doar aşa putem câştiga". Dezvăluirea căpitanului
EURO 2024 • 27 mart., 11:47
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: „Doar aşa putem câştiga”. Dezvăluirea căpitanului
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024
EURO 2024 • 27 mart., 8:21
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024