Închide meniul

Război în Ucraina | Kamil Glik, gest superb pentru copiii afectaţi de bombardamentele lui Vladimir Putin. Internaţionalul polonez a cumpărat o ambulanţă specială: „Oamenii ca el pot schimba lumea!”

Dragoș Vasile Publicat: 14 martie 2022, 15:21

Război în Ucraina | Kamil Glik, gest superb pentru copiii afectaţi de bombardamentele lui Vladimir Putin. Internaţionalul polonez a cumpărat o ambulanţă specială: „Oamenii ca el pot schimba lumea!

Kamil Glik, gest superb pentru copiii afectaţi de bombardamentele lui Vladimir Putin

Profimedia

  • Kamil Glik, gest superb pentru copiii afectaţi de bombardamentele lui Vladimir Putin
  • Internaţionalul polonez a cumpărat o ambulanţă cu echipament special

Kamil Glik, gest superb pentru copiii afectaţi de bombardamentele lui Vladimir Putin

Kamil Glik (34 ani), fundaşul celor de la Benevento, a făcut un gest superb pentru copiii afectaţi de bombardamentele lui Vladimir Putin. Internaţionalul polonez a cumpărat o ambulanţă specială, cu un echipament care îi va ajuta pe tinerii aflaţi în stare gravă din cauza războiului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Kamil Glick a cumpărat o ambulanţă, care va merge prin toată Ucraina şi va trata copiii aflaţi într-o stare gravă. Are un echipament special şi, după terminarea războiului, o va dona unui spital”, a anunţat jurnalistul Krzysztof Stanowski, citat de sport.wprost.pl.

Lumea fotbalului a lăudat gestul fundaşului. „Un gest superb şi o combinaţie perfectă de ajutor care va fi eficace. Jos pălăria!”, „Mai mulţi oameni ca el pot schimba lumea, dar acum el o poate face de unul singur”, sau „Ce om! Avem nevoie de astfel de persoane cu un caracter ca al lui!”, au fost doar o parte din mesajele primite de Kamil Glik.

Reclamă

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

Juventus, gest incredibil pentru refugiații de război din Ucraina. 80 de suflete, mame și copii, au fost salvate

Războiul din Ucraina a dat peste cap milioane de vieți. Lumea fotbalului s-a mobilizat pentru evacuarea refugiaților care fug de bombardamentele lui Vladimir Putin. Clubul Juventus a salvat 80 de persoane, în mare majoritate mame și copii.

Reclamă

„Imaginile unui război în inima continentului nostru i-au lovit pe femeile și bărbații de la Juventus și au provocat o mobilizare care a atins pe toată lumea. Războiul nu putea fi observat fără a acționa. Nu s-ar putea comenta fără a încerca în toate modurile posibile să fie pusă la punct o operațiune.

Războiul din Ucraina, zi de zi, generează durere și moarte, dar mai presus de toate, distruge viața de zi cu zi a milioane de oameni, nevoiți să se refugieze în afara țării lor. Iată de ce Juventus de astăzi nu a ieșit doar pe terenul de la Genova: sunt momente în care trebuie să arătăm că suntem aproape de cei care suferă prin acțiuni concrete”, se arată într-un comunicat emis de clubul din Serie A.

Juventus a trimis mai multe autocare la Zahony, oraș de la granița Ucrainei cu Ungaria, și a transportat în Italia nu mai puțin de 80 de persoane, în mare parte copii cu vârste între 6 și 14 ani, majoritatea înscriși la școli de fotbal din Kiev și Harkov. Drumul s-a întins până la 2.800 de kilometri.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Fotbal extern • 27 mart., 17:00
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: "Doar aşa putem câştiga". Dezvăluirea căpitanului
EURO 2024 • 27 mart., 11:47
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: „Doar aşa putem câştiga”. Dezvăluirea căpitanului
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024
EURO 2024 • 27 mart., 8:21
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024