Închide meniul
Foto

Război în Ucraina | La un pas de o tragedie fără margini! Ce au descoperit ucrainenii pe stadionul bombardat de ruși, după ce mai mulți copii au părăsit zona

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 aprilie 2022, 18:22

Război în Ucraina | La un pas de o tragedie fără margini! Ce au descoperit ucrainenii pe stadionul bombardat de ruși, după ce mai mulți copii au părăsit zona

Stadionul „Yuri Gagarin”, bombardat de ruşi

sport.ua

Război în Ucraina | Stadionul celor de la FC Desna, din prima ligă ucraineană, a fost complet distrus de bombardamentele rușilor. Recent, pe arena „Chernihiv” a fost descoperit un proiectil neexplodat, la scurt timp după ce mai mulți copii ucraineni s-au jucat pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stadionul lui FC Desna a fost complet distrus de bombardamentele lansate de armata rusă, la ordinul lui Vladimir Putin. Președintele clubului din prima ligă ucraineană, Vladimir Levin, a dezvăluit în ce stare se prezintă arena de 12.000 de locuri.

Război în Ucraina | Un proiectil de 500 de kg a fost descoperit pe stadionul lui FC Desna, după un meci de copii

Rușii au bombardat stadionul „Yuri Gagarin” conducătorul de la FC Desna a anunțat că „întreaga infrastructură a fost distrusă”.

În plus, patronul clubului a dezvăluit că a fost descoperită o bombă neexplodată, la scurt timp după ce mai mulți copii ucraineni au jucat un meci pe terenul afectat.

„Copiii au ajutat la stângerea dărâmăturilor și a rămășițelor, din acest motiv le-am permis să joace fotbal pe stadion. La câteva zile după meciul copiilor, o bombă de 500 de kilograme neexplodată a fost găsită pe stadion. Vă puteți imagina? Sunt destule astfel de descoperiri în Chernihiv acum.

Reclamă

Hotelul nostru de două stele, care găzduia cabinetele medicale, sala de fitness, o piscină, o saună, camerele, toate au fost distruse de bombardamente.

Arena lui FC Desna, complet distrusă de armata lui Vladimir Putin

Întreaga infrastructură a clubului a fost complet distrusă, deci este extrem de dificil să vorbim despre planuri de viitor înainte de încheierea războiului. Sper că Ministerul Sportului să ne despăgubească pentru stadion.

Desna a investit nu mai puțin de 22 de milioane de hrivne. Dacă punem la socoteală și cabinetele medicale, investiția se ridică la aproximativ 40 de milioane.”, a spus Vladimir Levin, citat de sport.ua.

Reclamă 4 / 0/3

Război în Ucraina | Cum a ajuns să arate stadionul lui FC Desna, după bombardamentele rușilor

Ofiţerul de presă al celor de la FC Desna, care nu a plecat din Cernihiv după declanşarea războiului, a anunţat ce s-a întâmplat la arena vizitată, la finalul lunii trecute, de Vitali Klitschko. Stadionul din Ucraina, denumit în trecut „Yuri Gagarin” arată îngrozitor, după cum se poate vedea în galeria foto de mai jos.

Arena este într-o stare groaznică. Stadionul a fost bombardat timp de trei nopţi consecutive. Pentru prima dată, un obuz a zburat în tribuna din est. Acesta este cel care a fost acoperit cu bannere. A doua oară au venit şase sau şapte obuze. Apoi au fost avarii substanţiale la tribuna de vest şi pe terenul de antrenamente. Toaletele stadionului au fost distruse!

Tribuna s-a prăbuşit complet, iar adâncimea craterului era de aproximativ şase metri. În a treia zi a avut loc un raid aerian. Au fost aruncate opt bombe. Nu sunt un expert, dar după părerea mea stadionul nu mai poate fi reconstruit. Lângă arenă era baza de antrenament a clubului nostru, care era în stare perfectă înainte de război. Avea echipamente de ultimă generaţie, dar a fost distrusă complet„, a declarat Dmitry Doroshko, potrivit publicației din Ucraina, sport.ua.

 

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:47 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. Moldovenii au deschis scorul după două gafe uriaşe în apărarea „câinilor”! Moura şi-a dat autogol! 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și