Închide meniul
Foto

Imaginile dezastrului din Ucraina. Cum arată stadionul „Yuri Gagarin” după ce a fost bombardat trei nopţi la rând de ruşi: „Nu mai poate fi reconstruit”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 aprilie 2022, 17:51

Imaginile dezastrului din Ucraina. Cum arată stadionul „Yuri Gagarin” după ce a fost bombardat trei nopţi la rând de ruşi: „Nu mai poate fi reconstruit”

Cum arată stadionul „Yuri Gagarin” după ce a fost bombardat trei nopţi la rând

sport.ua

Au trecut 48 de zile de la startul războiului declanşat de Vladimir Putin, iar anumite localităţi din Ucraina au devenit deja o ruină. La fel s-a întâmplat şi cu Cernihiv, oraş aflat la aproximativ 150 de kilometri de capitala Kiev. Dovadă stau imaginile făcute la stadionul „Yuri Gagarin”, care a fost bombardat masiv de militarii ruşi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotografiile făcute după retragerea trupelor lui Putin sunt oribile. Stadionul pe care echipa din prima ligă, FC Desna, obișnuia să își joace meciurile de “acasă”, arată teribil. Chiar şi pe gazon au căzut mai multe obuze şi sunt cratere uriaşe.

Cum a ajuns să arate stadionul „Yuri Gagarin” după trei zile de bombardamente

Ofiţerul de presă al celor de la Desna, care nu a plecat din Cernihiv după declanşarea războiului, a anunţat ce s-a întâmplat la arena vizitată, la finalul lunii trecute, de Vitali Klitschko. Stadionul „Yuri Gagarin” arată îngrozitor, după cum se poate vedea în galeria foto de mai jos.

Arena este într-o stare groaznică. Stadionul a fost bombardat timp de trei nopţi consecutive. Pentru prima dată, un obuz a zburat în tribuna din est. Acesta este cel care a fost acoperit cu bannere. A doua oară au venit şase sau şapte obuze. Apoi au fost avarii substanţiale la tribuna de vest şi pe terenul de antrenamente. Toaletele stadionului au fost distruse!

Tribuna s-a prăbuşit complet, iar adâncimea craterului era de aproximativ şase metri. În a treia zi a avut loc un raid aerian. Au fost aruncate opt bombe. Nu sunt un expert, dar după părerea mea stadionul nu mai poate fi reconstruit. Lângă arenă era baza de antrenament a clubului nostru, care era în stare perfectă înainte de război. Avea echipamente de ultimă generaţie, dar a fost distrusă complet„, a declarat Dmitry Doroshko, potrivit sport.ua.

Reclamă

Oraşul ras de pe faţa pământului: „Dacă murim, atunci murim toţi”

Andry Sanin, vicepreşedintele echipei de fotbal din Mariupol, a făcut dezvăluiri despre cel mai bombardat oraş din Ucraina de armata trimisă de Vladimir Putin.

Oficialul celor de la Mariupol a dezvăluit că oraşul este complet distrus şi a descris zilele de coşmar după ce Vladimir Putin a decis să atace Ucraina.

Din câte am văzut, orașul a fost complet distrus, nu au mai rămas deloc clădiri întregi.

Reclamă 4 / 0/3

Conform ultimelor informații pe care le am, toate facilitățile noastre sportive au fost avariate de artilerie și de atacurile cu bombă. Finanțarea clubului a fost și ea suspendată„, a spus Andry Sanin.

Recomandări
  • Stadionul „Yuri Gagarin” a fost bombardat trei nopţi la rând
  • Imaginile dezastrului din Ucraina

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și