Închide meniul

Război în Ucraina | Mike Tyson, mesaj pentru frații Klitschko. „Acest lucru trebuie luat foarte în serios!”

Alexandru Ivan Publicat: 29 martie 2022, 13:45

Război în Ucraina | Mike Tyson, mesaj pentru frații Klitschko. „Acest lucru trebuie luat foarte în serios!

Mike Tyson are 50 de victorii în cariera de pugilist

Hepta

  • Ucraina, în război cu Rusia
  • Mike Tyson, mesaj pentru frații Klitschko

Fostul mare pugilist Mike Tyson a comentat implicarea activă în războiul din Ucraina a celebrilor Vitali și Vladimir Klitschko, foști pugiliști de asemenea. Tyson crede că conflictul militar început de Vladimir Putin s-a transformat într-un „război al umanității”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Îi cunosc pe frații Klitschko, ne cunoaștem, dar nu am vorbit cu ei în ultima vreme. Meci de caritate cu Vladimir Klitschko? Cred că avem nevoie de mai mult decât de o luptă de caritate. Acest lucru trebuie luat foarte în serios. Acum, frații Klitschko fac cea mai importantă muncă. Ei sunt în prima linie.

Război în Ucraina | Mike Tyson, mesaj pentru frații Klitschko

Istoria Ucrainei dovedește că ucrainenii sunt oameni puternici care au avut de-a face cu rușii dintotdeauna. La început a fost un război de afaceri, pentru că Rusia a finanțat Ucraina. Dar, pentru că atât de mulți oameni sunt acum implicați, s-a transformat într-un război al umanității,” a spus Mike Tyson, potrivit sport.ua

Reclamă

Peste 3,8 milioane de persoane au părăsit Ucraina, iar alte6,5 milioane de persoane au fost strămutate intern în Ucraina, potrivit ONU, citată de Sky News. Aproximativ 13 milioane de ucraineni sunt blocați în zonele de luptă și nu pot pleca.

Se estimează că 160.000 dintre aceștia se află în orașul Mariupol din sudul țării, potrivit primarului acestuia. În ultima oră, Ucraina a declarat că nu va deschide niciun coridor umanitar astăzi, din cauza preocupărilor legate de posibile „provocări” rusești.

Reclamă

Vitali Klitschko: „Așa ceva nu vom uita!”

Vitali Klitschko a anunțat care sunt urmările dezastrului de la Kiev, după ce armata lui Vladimir Putin a invadat Ucraina. Patru copii au fost omorâți, susține primarul din Kiev, care are un mesaj clar pentru atacatori: ”Așa ceva nu vom uita și nu vom ierta!”.

”Kiev se află sub atacurile cu rachete. Până în ziua de azi, 29 martie, aproape 90 de clădiri de birouri și 10 locuințe au fost făcute praf. Rachetele rusești au bombardat și 12 școli și șase grădinițe.

81 de civili, între care patru copii, au murit, de la începutul invaziei rusești în Kiev. 337 de oameni, între care 18 copii, au fost răniți. Așa ceva nu vom uita și nu vom ierta!”, a spus primarul orașului Kiev, citat de wiadomosci.wp.pl.

Reclamă 4 / 0/3

O delegaţie ucraineană a sosit la Istanbul, pentru discuţii de pace cu partea rusească

O delegaţie ucraineană a sosit, marţi, la Istanbul, Turcia, pentru discuţii de pace cu omologii lor ruşi, transmite BBC. Discuţiile faţă în faţă, primele în mai mult de două săptămâni, vor fi găzduite de preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan. Întâlnirea este programată să înceapă marţi la ora locală 10:00 (07:00 GMT).

Delegaţia este condusă de ministrul apărării al Ucrainei, Oleksii Reznikov, precum şi de Mihail Podolyak, şeful biroului preşedintelui.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 28 mart., 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Fotbal extern • 27 mart., 17:00
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: "Doar aşa putem câştiga". Dezvăluirea căpitanului
EURO 2024 • 27 mart., 11:47
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: „Doar aşa putem câştiga”. Dezvăluirea căpitanului
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024
EURO 2024 • 27 mart., 8:21
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024