Închide meniul

Război în Ucraina | Ministerul Sportului sare în sprijinul refugiaților! Eduard Novak: ”Punem la dispoziție 700 de locuri de cazare în baze sportive!”

Dragoș Vasile Publicat: 4 martie 2022, 13:25

Război în Ucraina | Ministerul Sportului sare în sprijinul refugiaților! Eduard Novak: ”Punem la dispoziție 700 de locuri de cazare în baze sportive!”

Ministerul Sportului sare în sprijinul refugiaților din Ucraina

Inquam Photos / Casian Mitu

  • Ministerul Sportului sare în sprijinul refugiaților din Ucraina
  • Anunțul făcut de Eduard Novak

Ministerul Sportului sare în sprijinul refugiaților din Ucraina

„În aceste vremuri brăzdate de război, punem la dispoziție 700 de locuri de cazare în baze sportive aflate în administrarea Ministerului Sportului şi a instituţiilor subordonate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aceste spaţii care în vremuri de pace găzduiesc sportivii în pregătire şi cantonamente vor deveni ”acasă” pentru poveşti de viaţă ale cetăţenilor ucrainieni.

Una dintre valorile sportivilor de pretutindeni este întrajutorarea, iar Ministerul Sportului este un partener de nădejde al tuturor celor care ne solicită priceperea şi resursele în demersuri care scriu istorie!”, a anunţat Eduard Novak pe Facebook.

Reclamă

Locurile oferite pentru cazarea refugiaţilor vor fi în număr corespunzător necesităţilor centralizate la nivel de Guvern.

Toate detaliile despre războiul din Ucraina sunt pe observatornews.ro

Zeci de refugiați din Ucraina au ajuns în baza FCSB din Berceni și au fost cazați de Gigi Becali

Gigi Becali s-a ținut de promisiune. Zeci de refugiați au ajuns în baza FCSB din Berceni și au fost cazați lângă „perlele” de zeci de milioane de euro ale lui Becali

Reclamă

Primii refugiați de război din Ucraina au ajuns la baza FCSB din Berceni. Becali s-a ținut de cuvânt și îi cazează pe oamenii care fung din calea bombelor lansate de armata lui Vladimir Putin. Primii refugiați au ajuns în Berceni în noaptea de luni spre marți.

Aproximativ 60 de persoane au fost cazate într-o clădire construită de curând de Gigi Becali. Patronul FCSB i-a anunțat pe cei din club că zilele următoare vor mai veni câteva sute de persoane, scrie gsp.ro.

Citește și:
Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 28 mart., 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Fotbal extern • 27 mart., 17:00
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: "Doar aşa putem câştiga". Dezvăluirea căpitanului
EURO 2024 • 27 mart., 11:47
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: „Doar aşa putem câştiga”. Dezvăluirea căpitanului
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024
EURO 2024 • 27 mart., 8:21
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024