Închide meniul

Război în Ucraina | „Omoară oameni nevinovați!” Pep Guardiola l-a făcut praf pe Vladimir Putin. Antrenorul lui Manchester City trage un semnal de alarmă: „Unde e NATO? Unde sunt Statele Unite? Unde e UE?”

Dragoș Vasile Publicat: 9 martie 2022, 19:00

Reclamă
Război în Ucraina | „Omoară oameni nevinovați! Pep Guardiola l-a făcut praf pe Vladimir Putin. Antrenorul lui Manchester City trage un semnal de alarmă: „Unde e NATO? Unde sunt Statele Unite? Unde e UE?

Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, în timpul unui meci / Profimedia

Pep Guardiola l-a făcut praf pe Vladimir Putin şi trage un semnal de alarmă

„Drama este ca țări continuă să fie distruse pentru că o singură persoană decide că oamenii nevinovați trebuie omorâți. Lumea este în impas, dar tace! Nu mă refer la oamenii care protestează, ci la guvernele lumii civilizate care ar trebui să ia o decizie, să facă ceva!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce s-a întâmplat în Ucraina e un eșec al politicii, al economiei, eșecul tuturor! Ca să reduci cantitatea de ură cu care se vor confrunta generațiile viitoare ai nevoie chiar și de un secol. Ucrainenii nu vor uita niciodată ce au pățit. Nu vor uita că țara lor a fost distrusă după decizia unui om.

Imaginați-vă dacă s-ar întâmpla așa ceva în țările noastre. Să decidă un om și să vină să ne atace, să ne ucidă familia și prietenii. Pierzi totul și trebuie să fugi în altă țară din cauza unui om! Unde e NATO? Unde sunt Statele Unite? Unde este Uniunea Europeană? Este un eșec al ființei umane, un eșec al instituțiilor care ne conduc!”, a răbufnit Pep Guardiola, potrivit jurnaliştilor de la Marca.

Gică Hagi a răbufnit după invazia Rusiei în Ucraina: „Ce vrei, de ce vii la mine în casă?”

Gică Hagi a oferit un discurs-manifest după ce Rusia a invadat Ucraina. „Regele” critică în termeni duri decizia luată de Vladimir Putin şi susţine că totul se rezumă la bani.

„Cu toții ne dăm seama ce bine e să ai pace, să fie liniște. Cred că nimeni în lume nu-și dorește acest lucru. Eu îmi doresc să se oprească cât mai repede, toată lumea pierde din acest lucru. Zic și eu «stop» cât mai repede, să se înțeleagă. Sunt foarte multe interese, foarte mulți bani la mijloc. Din cauza asta vin toate problemele societății în momentul de față, de la interese mari și bani foarte mulți. Nu ne mai săturăm! Ar trebui să fim oameni, mai normali, să eliminăm aceste lucruri care nu mai au ce căuta în societate.

Reclamă

Cei care au intrat în Ucraina ar trebui să se oprească. Noi, ceilalți, suntem mici. Cei mari, care au putere și informații, să se oprească cât mai repede. Nu e nevoie de așa ceva. Vrem pace, liniște, să fie sport, cultură, sănătate, viață frumoasă. Nu putem trăi cu bombe și cu ce vedem, asta nu poate exista. Nu-mi vine să cred, de când a început sunt șocat. Vreau, nu vreau, mă gândesc mai mult la acest lucru decât la fotbal. Opriți-vă, să ne bucurăm cu toții de sănătate și de liniște, să fie pace pe pământ!

Nu știu ce e în mintea celor care atacă, care pornesc un război. Ce gândesc, ce vor să facă? Nu le ajunge ce au? Ce vrei, de ce vii la mine în casă? Le vrei pe toate? Nu vă săturați, la câți bani și câtă putere aveți? Noi, cei normali, vrem să trăim și noi frumos.

Dezamăgire, suferință… nu-mi vine să cred, e dureros că în timpurile astea s-a ajuns la așa ceva. Am avut pandemie doi ani, acum a venit și asta. Pentru binele tuturor, opriți-vă! Din păcate, eu sunt mic. Ce am zis eu e nimic, nu cred că se ia în seamă. Cei care au bani mulți să nu facă războaie! Să investească în sport, în cultură, în filme, teatru, actori. Fiecare țară să aibă integritatea ei, să ne simțim bine. Mi-e greu să înțeleg”, a spus Hagi.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:27 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele de start 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua cursă e ACUM, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous Vezi toate știrile
Citește și