Închide meniul

Război în Ucraina | „Părinţii mei nu mă cred!” Oleksandr Aliyev a dezvăluit cum este perceput războiul din Ucraina în Rusia: „Se uită la televizor şi văd că avem fascişti, nazişti şi hoţi”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 martie 2022, 11:29 / Actualizat: 9 martie 2022, 12:42

Război în Ucraina | „Părinţii mei nu mă cred! Oleksandr Aliyev a dezvăluit cum este perceput războiul din Ucraina în Rusia: „Se uită la televizor şi văd că avem fascişti, nazişti şi hoţi

Oleksandr Aliyev luptă împotriva armatei Rusiei

Profimedia

Aliyev a dezvăluit că a rupt legătura cu părinţii săi care stau în Rusia şi a precizat faptul că aceştia nu l-au crezut când le-a vorbit despre războiul din Ucraina. Acesta le-a povestit jurnaliştilor din Ucraina cum a reuşit Vladimir Putin să deformeze realitatea prin presa din Rusia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oleksandr Aliyev nu mai vorbeşte cu părinţii săi

La început vorbeam cu părinții mei, dar acum nu mai comunicăm. Ei se uită la televizor în Rusia și văd totul complet diferit. Văd că avem fasciști, naziști și hoți în Ucraina. Da, se fură în Kiev, dar încercăm să combatem asta.

Le-am spus părinților ce am văzut. Că s-a tras spre mine, dar nu mi-a fost frică. Voi continua să-mi apăr țara. Vreau ca aici să trăiască, în pace, copiii mei și să nu văd lacrimi în ochii lor.

Părinții mei nu mă cred. Asta e cel mai trist. Am luat mitraliera după propunerea unui prieten. Dorm 4-5 ore pe zi și după aceea mă întorc la treabă”, a spus Aliyev pentru presa din Ucraina.

Toate detaliile despre războiul din Ucraina sunt pe observatornews.ro

Decizia luată de Rinat Akhmetov, după ce Volodimir Zelenski l-a acuzat că este omul lui Vladimir Putin

Rinat Akhmetov, unul dintre oligarhii ucraineni acuzaţi de Volodimir Zelensky că este omul lui Vladimir Putin, a alansat un nou atac la adresa liderului de la Kremlin.

Reclamă

Patronul celor de la Şahtior Donetk cataloghează atacul armatei lui Vladimir Putin în Ucraina drept „crime de război şi crime împotriva umanităţii”. Akhmetov a sărit în ajutorul poporului său şi a anunţat că va dona medicamente şi mâncare. Akhmetov este considerat cel mai bogat om din Ucraina, cu o avere estimată la peste 6 miliarde de euro.

Conform presei din Ucraina, Akhmetov ar fi donat deja 9 milioane de euro.

Asta este o agresiune militară, vorbim despre crime de război și crime împotriva umanității. Fundația mea ajută oamenii să supraviețuiască, le oferă mâncare și medicamente, iar companiile din cadrul SCM ajută armata Ucrainei să apere suveranitatea țării.

Reclamă 4 / 0/3

Cât costă? Sincer, nici nu număr. Tot ce putem să oferim, oferim. Și o vom face și în viitor. Îmi voi investi toată puterea și toate resursele pentru a reconstrui Ucraina și pentru a deveni o țara puternică și prosperă„, a spus Akhmetov, conform Tribuna.

Rinat Akhmetov,  atac violent la Vladimir Putin

Rinat Akhmetov, patronul celor de la Şahtior Donetk, a lansat au atac extrem de dur la adresa lui Vladimir Putin. Oligarhul care este considerat cel mai bogat om din Ucraina l-a numit pe Putin „criminal de război”.

Considerat de mulţi ca fiind un apropiat al lui Vladimir Putin, Rinat Akhmetov, patronul celor de la Şahtior Donetk, a lansat un atac devastator după ce liderul de la Kremlin a decis să declanşeze războiul în Ucraina. Conform presei din Ucraina, omul acuzat în trecut de Volodimir Zelenski că ar fi un apropiat al lui Putin, Akhmetov a rupt orice legătură cu Rusia după ce a început războiul.

Rinat Ahmetov, atac dur la adresa lui Vladimir Putin

Rusia este o țară agresoare și Putin un criminal de război. Ucraina a fost mereu pacifistă și nu a atacat pe nimeni. Astăzi, în satele, în orașele noastre, infrastructura este distrusă, civilii mor și suferă„, a spus Rinat Akhmetov, conform Jaunenglish.

Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și