Închide meniul
Video

Război în Ucraina | Răzvan Raţ a ajutat sute de refugiaţi: „Sunt jumătate ucrainean!” Are mulţi prieteni care au pus mâna pe arme şi luptă împotriva soldaţilor lui Putin: „Perspectivele nu sunt cele mai bune acum!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 martie 2022, 22:12 / Actualizat: 9 martie 2022, 8:52

Răzvan Raţ are peste 100 de apariții în tricoul României

Captură Antena Sport

Răzvan Raţ a petrecut 10 ani la Donetk şi e căsătorit cu o ucraineancă – Iulia. „Sunt jumătate ucrainean„, a spus Răzvan Raţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Război în Ucraina | Răzvan Raţ a ajutat sute de refugiaţi

Mulţi ucraineni i-au sunat pe el sau pe soţia lui să ceară ajutor.

Vorbeşte la telefon şi ţine legătura cu foarte mulţi oameni de acolo, cu cei care au ajuns aici. Am avut foarte mulţi prieteni care mi-au pus la dispoziţie diferite proprietăţi. Chiar aseară a venit soţia unui prieten cu 2 copii, o fată şi un băiat, i-am cazat la hotel. Două bagaje şi două plase. Soţul a rămas că nu a putu trece graniţa„, a mai spus Răzvan Raţ.

Răzvan Raţ îi cazează pe refugiaţi în hotelurile lui

Chiar acum un sfert de oră am vorbit cu mama cerându-i ca cei care lucrează la mine la hotel să-mi trimită 400 de sarmale„, a mai spus Raţ.

Fostul fotbalist al naţionalei e uimit de spiritul de luptă al ucrainenilor şi speră ca acest coşmar să se termine cât mai repede.

Reclamă

Să-ţi zic sincer, la momentul ăsta, perspectivele nu sunt cele mai bune. Cred că şi pe mine oarecum m-au surprins cu atitudinea pe care o arată. Ştiu, ştiu destul de mulţi (n.r. – are prieteni care au pus mâna pe armă)”, a mai spus Raţ.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și