Închide meniul

Război în Ucraina | Rinat Ahmetov și-a pierdut peste 70% din avere! Lovitura de miliarde de euro primită de patronul lui Șahtior Donețk

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 11 martie 2022, 11:14

Război în Ucraina | Rinat Ahmetov și-a pierdut peste 70% din avere! Lovitura de miliarde de euro primită de patronul lui Șahtior Donețk

Rinat Ahmetov și-a pierdut peste 70% din avere

Profimedia

Rinat Ahmetov și-a pierdut peste 70% din avere

Miliardarul Rinat Ahmetov a primit o adevărată lovitură din cauza războiului dintre Rusia și Ucraina. Potrivit Forbes, averea patronului lui Șahtior Donețk ar fi scăzut la doar 2 miliarde, ceea ce reprezintă o pierdere de peste 70% din averea sa, estimată la 8 miliarde de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Toate firmele noastre se concentrează în aceste momente pe sprijinirea oamenilor. Fundația pe care am înființat-o încearcă să ofere apa, mâncare și medicamente în zonele dificile. Am ajutat și armata cu tot ce ni s-a cerut.

Sunt în Ucraina și nu voi pleca. Împărtășesc aceleași sentimente cu toți ucrainenii: abia aștept să obținem victoria în acest război. Apoi vom începe să reconstruim o țară mai fericită și mai prosperă. Voi pune la dispoziție tot ce am pentru a ne îndeplini acest țel.

Putin țintește țările democratice, unde vede libertate. Întreaga lume e o țintă pentru el. Dacă Ucraina nu reușește să îl oprească, nimeni nu știe cine va urma”, a declarat Ahmetov pentru Forbes.

Mircea Lucescu nu îşi poate retrage cinci milioane de dolari din băncile din Ucraina

Mircea Lucescu a trecut prin momente teribile după ce Vladimir Putin a declanşat războiul în Ucraina. Antrenorul lui Dinamo Kiev a petrecut o noapte printre bombardamente şi s-a întors cu greu în ţară. A ajutat mai mulţi jucători de la echipa lui şi de la rivala Şahtior să treacă graniţa.

Reclamă

Jurnaliştii ucraineni au dezvăluit că tehnicianul român de 76 de ani a primit şi o importantă lovitură financiară. Din cauza incidentelor nu a putut să îşi scoată din conturi o sumă uriaşă. Nu l-au mai interesat banii în momentul în care a fugit din calea ruşilor.

În momentul de față, Lucescu are probleme financiare serioase în Ucraina. 5 milioane de dolari americani au fost efectiv blocați în conturile sale din băncile ucrainene. Mircea a avut probleme cu retragerea banilor din Ucraina.

S-a discutat de asta încă din 2016, când a părăsit-o pe Şahtior. Guvernul ucrainean a impus mai multe restricții care se aplică sectorului bancar, inclusiv una care nu permite unei persoane să retragă mai mult de 500.000 de dolari în decursul unui an calendaristic.

Reclamă 4 / 0/3

Președintele lui Dinamo Kiev, Igor Surkis, care are o influență semnificativă în țară, a promis că îl va ajuta pe Lucescu cu retragerea banilor câștigați anterior din Ucraina. Totuşi, din cauza războiului, totul s-a blocat și până acum perspectivele rămân vagi„, anunţă sport.ua.

Citește și:
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și