Închide meniul

Război în Ucraina | Simona Halep, prima reacţie legată de infernul din Ucraina

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 3 martie 2022, 16:21

Război în Ucraina | Simona Halep, prima reacţie legată de infernul din Ucraina

Simona Halep, prima reacţie după ce a divorţat de Toni Iuruc

Simona Halep şi Toni Iuruc au divorţat / Getty Images

Război în Ucraina | Simona Halep a avut o primă reacţie, în a opta zi de război dintre Rusia şi Ucraina. Simo a postat pe Instagram o fotografie cu steagul Ucrainei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe lângă steagul ţării vecine, Simona a folosit şi două emoji, care reprezintă o inimă frântă şi o rugăciune, legate evident de situaţia din ţara vecină, acolo unde ucrainenii încă rezistă invaziei Rusiei.

Război în Ucraina | Ana Bogdan, reacţie după meciul cu Yastremska

Simona Halep nu este prima jucătoare din România care încurajează Ucraina. Ana Bogdan a avut un mesaj superb după meciul pierdut dramatic cu Dayana Yastremnska, la Lyon.

”Azi a fost să fie ziua ta! Și meriți total această victorie. A fost cel mai greu meci pe care l-am jucat, din punct de vedere al emoțiilor și al sentimentelor. A trebuit să lupt, pentru că ne aflăm într-o competiție, dar cumva știam că nu ar fi corect. Sper ca Dumnezeu să te protejeze pe tine, pe sora ta și pe ceilalți oameni. Să trăim cu toții în pace”, a fost mesajul de pe Instagram postat de Ana Bogdan.

Reclamă

Război în Ucraina | Dayana Yastremska a fugit din calea războiului în România

Dayana Yastremska a fugit, împreună cu sora sa cea mică, din calea războiului din Ucraina. Acestea au reuşit să fugă din Odesa şi au ajuns în România. Părinţii lor au rămas, însă, în Ucraina.

„După două zile petrecute în ascunzători, părinții mei au luat decizia ca, indiferent de costuri, să mă trimită pe mine și pe sora mea în afara Ucrainei. Mamă, tată, vă iubim atât de mult! Aveți grijă de voi. Îmi iubesc țara. Dragi ucraineni, aveți grijă de viețile voastre„, a scris Dayana Yastremska pe Instagram, care are în palmares 3 titluri WTA. În 2021, Dayana a fost testată pozitiv cu Mesterolon, un medicament cu androgeni și steroizi anabolizanţi.

Citește și:
Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și