Închide meniul

Război în Ucraina | Ana Bogdan, mesaj emoționant pentru Dayana Yastremska, după meciul maraton de la Lyon: ”A trebuit să lupt, pentru că ne aflăm într-o competiție”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 2 martie 2022, 8:39 / Actualizat: 2 martie 2022, 13:43

Război în Ucraina | Ana Bogdan, mesaj emoționant pentru Dayana Yastremska, după meciul maraton de la Lyon: ”A trebuit să lupt, pentru că ne aflăm într-o competiție”

Ana Bogdan, mesaj emoționant pentru Dayana Yastremska

Colaj Twitter Ben Rothenberg

”Azi a fost să fie ziua ta! Și meriți total această victorie. A fost cel mai greu meci pe care l-am jucat, din punct de vedere al emoțiilor și al sentimentelor. A trebuit să lupt, pentru că ne aflăm într-o competiție, dar cumva știam că nu ar fi corect. Sper ca Dumnezeu să te protejeze pe tine, pe sora ta și pe ceilalți oameni. Să trăim cu toții în pace”, a fost mesajul de pe Instagram postat de Ana Bogdan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

 Război în Ucraina | Dayana Yastremska, în lacrimi după victoria cu Ana Bogdan

La finalul meciului, cu toate că românca a pierdut dramatic, îmbrățișarea dintre cele două nu a mai avut legătură cu tenisul, ci cu situația teribilă prin care trece orice ucrainean, după invazia Rusiei. Finalul partidei a găsit-o pe Dayana cu lacrimi în ochi și cu steagul Ucrainei în mână.

„Îmi tremură mâinile. Cu siguranţă îmi voi aminti acest meci. Tocmai am venit dintr-o ţară în care este război şi în care este familia mea. A fost foarte greu din punct de vedere emoţional. Aş vrea să fiu acum acasă, acolo, în ţara mea, dar tatăl meu a insistat să vin aici şi îi mulţumesc directorului turneului pentru wild card, a însemnat mult pentru mine.

Vreau să spun că sunt fericită că am câştigat pentru ţara mea, sunt şi tristă în acelaşi timp, dar mulţumesc publicului pentru susţinere. Este uimitor câte mesaje de susţinere am primit, vă mulţumesc. Este foarte dificil, inima mea este acasă şi mintea mea luptă aici. Este foarte greu să-mi găsesc concentrarea şi echilibrul.

Reclamă

Această victorie este nimic comparativ cu ceea ce se întâmplă în ţara mea, dar mă bucur că am putut lupta în seara asta pentru ţara mea. Sunt foarte mândră de ucraineni, sunt eroi cu adevărat şi sper că totul se va termina curând”, a declarat ea, la interviul după meci.

Război în Ucraina | Dayana Yastremska a fugit din calea războiului în România

Dayana Yastremska a fugit, împreună cu sora sa cea mică, din calea războiului din Ucraina. Acestea au reuşit să fugă din Odesa şi au ajuns în România. Părinţii lor au rămas, însă, în Ucraina.

„După două zile petrecute în ascunzători, părinții mei au luat decizia ca, indiferent de costuri, să mă trimită pe mine și pe sora mea în afara Ucrainei. Mamă, tată, vă iubim atât de mult! Aveți grijă de voi. Îmi iubesc țara. Dragi ucraineni, aveți grijă de viețile voastre„, a scris Dayana Yastremska pe Instagram, care are în palmares 3 titluri WTA. În 2021, Dayana a fost testată pozitiv cu Mesterolon, un medicament cu androgeni și steroizi anabolizanţi.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ana Bogdan – Dayana Yastremska 6-3, 6-7, 6-7
  • Mesaj superb al sportivei din România

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! Vezi toate știrile
Citește și