Închide meniul

Război în Ucraina | Vitali Klitschko, avertisment pentru Vladimir Putin: „Nu se va întâmpla nimic, nu ne vom preda!” Câţi locuitori mai sunt la Kiev după 14 zile de război

Reclamă

Publicat: 10 martie 2022, 17:15 / Actualizat: 10 martie 2022, 19:48

Război în Ucraina | Vitali Klitschko, avertisment pentru Vladimir Putin: „Nu se va întâmpla nimic, nu ne vom preda! Câţi locuitori mai sunt la Kiev după 14 zile de război

Vitali Klitschko, mesaj pentru Vladimir Putin

Profimedia

Vitali Klitschko, avertisment pentru Vladimir Putin

Vitali Klitschko luptă în războia alături de fratele său, Wladimir. Primarul din Kiev i-a transmis un avertisment lui Vladimir Putin în a 14-a zi de război.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Obiectivul cheie al rușilor este să captureze Kievul… să înconjoare Kievul, să o încercuiască, astfel încât mai târziu să poată ataca și răsturna guvernul. Planurile lor nu sunt realizate datorită băieților noștri. Bucha, Vorzel, Irpen, Gostomel, unde au loc bătălii încăpățânate, băieții noștri zădărnicesc toate planurile de a înconjura Kievul”, a spus Vitali Klitschko, citat de sport.ua.

Potrivit statisticilor, unul din doi locuitori ai Kievului a părăsit orașul. Astfel, în capitala Ucrainei se află acum mai puţin de 2 milioane de locuitori. „Nu se va întâmpla nimic, nu ne vom preda orașul. Repet, orașul a stat, oamenii vor sta. Nu vom renunța la oraș. iar inamicul nu va trece”, a mai transmis Vitali Klitschko.

Toate detaliile despre războiul din Ucraina sunt pe observatornews.ro!

Gestul eroic făcut de un ucrainean! Şi-a cărat câinele în spate 17 kilometri, şi-a dus soția și copiii la graniță, iar apoi s-a întors să lupte pentru ţară

Un ucrainean a făcut un gest eroic în plin război. Bărbatul şi-a cărat câinele în spate 17 kilometri, şi-a dus soția și copiii la graniță, iar apoi s-a întors să lupte pentru ţară. Imaginile au făcut înconjurul lumii şi au emoţionat milioane de oameni.

În vârstă de 12 ani, patrupedul a avut mari probleme, astfel că bărbatul nu a avut încotro, după ce a fost refuzat de mai multe persoane.

Reclamă

“Câinele meu are 12 ani și jumătate și s-a chinuit să meargă și a căzut la fiecare kilometru și nu s-a putut ridica din nou. Am oprit mașini și am cerut ajutor, dar toată lumea a refuzat. Ne-au sfătuit să lăsăm câinii. Dar câinii noștri fac parte din familia noastră. Câinele meu a trăit toate momentele fericite și triste cu noi. Câinele mamei este tot ce a mai rămas din viața anterioară. Așa că soțul meu, uneori, ne ducea câinele pe umeri”, a declarat Alisa, soţia acestuia, potrivit The Guardian.

De asemenea, bărbatul a făcut tot posibilul pentru ca familia sa să ajungă în siguranţă la graniţă. După ce şi-a însoţit soția și copiii la graniță, acesta s-a întors pentru a apăra Ucraina de invazia Rusiei. În situaţia sa mai sunt alţi 190.000 de ucraineni, majoritatea bărbați, potrivit statisticilor.

“Am pierdut multe lucruri. Mi-am pierdut tatăl. L-am lăsat pe soțul meu în urmă la graniță. Inima mea este frântă pentru că nu am fost niciodată fără el. El este o parte din mine, cea mai mare parte din mine, iar acum nu este cu mine. Nu sunt bărbați cu noi. Soțul meu nu a putut trece granița din cauza vârstei și a ordinului de mobilizare.

Reclamă 4 / 0/3

S-a întors în sat să aibă grijă de mama și bunica lui. Sunt doar șapte acolo și aproape toată lumea are peste 60 de ani. Soțul surorii mele este și el acolo, cu părinții lui și un prieten al părinților săi. Soțul meu este o mare parte din mine, este cel mai bun prieten, asistent, consilier al meu. Dragostea noastră fără margini este cea care îmi dă putere acum”, a mai spus femeia, potrivit sursei citate.

Gestul eroic făcut de un ucrainean
Gestul eroic făcut de un ucrainean! Şi-a cărat câinele în spate 17 kilometri, şi-a dus soția și copiii la graniță, iar apoi s-a întors să lupte pentru ţară
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” Vezi toate știrile
Citește și