Închide meniul
Video

Răzvan Marin aşteaptă în 2022 cel mai frumos cadou: iubita sa îi va dărui o fetiţă! Internaţionalul român este copleşit, deja, de emoţii: „Va fi cel mai dificil lucru”

Antena Sport Publicat: 5 ianuarie 2022, 20:52 / Actualizat: 27 martie 2023, 0:36

Reclamă

Răzvan Marin va deveni tată în 2022

Captură Antena Sport

La Răzvan Marin, 2022 vine cu cel mai frumos cadou. Va deveni tătic. Fotbalistul naţionalei aşteaptă o fetiţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Marin e îndrăgostit de soarele Sardiniei. Dar de Crăciun şi de Anul Nou a fugit la zăpadă. 2022 vine la fotbalistul naţionalei României cu cel mai frumos cadou.

E greu să mă antrenez (n.r. – dacă se pregăteşte pentru postura de tătic). Va fi ceva nou şi, cu siguranţă, va fi cel mai dificil lucru„, a spus Răzvan Marin, în exclusivitate pentru Antena Sport.

În noiembrie, Răzvan Marin a cerut-o de soţie pe iubita Crina, într-un peisaj de poveste.

Răzvan Marin aşteaptă în 2022 cel mai frumos cadou: iubita sa îi va dărui o fetiţă!

A fost emoţionant, bineînţeles. Mă bucur, sunt fericit! Totul se leagă de Cagliari„, a mai spus Răzvan Marin.

Reclamă

Răzvan Marin s-a îndrăgostit de Sardinia, insula cea mai însorită a Italiei.

Viaţa e bună, frumoasă, liniştită. M-am simţit foarte bine, îmi place„, a mai povestit Răzvan Marin.

De sărbători, el şi iubita au luat o pauză de la plajele Sardiniei şi au fugit într-o mini-vacanţă la munte.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:28 Marius Șumudică și-a distrus televizorul, din cauza lui Octavian Popescu! L-a făcut praf pe jucătorul de la FCSB: „Îl ia vântul!” 11:56 Când se vor juca meciurile de baraj, Dinamo – Csikszereda și Botoșani – CS Mioveni! Ghinion pentru „câini” la tragerea la sorți 11:47 Șucu, Lucescu și Copos i-au făcut „galerie” lui Răzvan Lucescu! „Il Luce”, din nouă alături de acționarul de la Rapid 11:13 Primul transfer realizat de Gigi Becali la FCSB! Jucătorul face azi vizita medicală și semnează cu campioana 10:52 Un campion cu FCSB ar putea pleca de la echipă! Două rivale din Liga 1 se luptă pentru semnătura lui 10:26 Bayer Leverkusen, de neoprit în Bundesliga! O nouă victorie categorică înregistrată de campioana Germaniei 9:53 Primii jucători care pleacă de la FCU Craiova, după retrogradarea echipei! Unul este pe lista lui Gigi Becali la FCSB 9:38 Verdict dur pentru Simona Halep, înainte de startul turneului de la Paris! Americanii nu-i dau nicio șansă româncei 9:15 Scandal uriaş după PAOK – Olympiacos 2-0. Acuze fără precedent. „Ei joacă meciuri amicale în play-off” 9:14 „Un nesimțit!” Mircea Rednic a făcut praf un oficial de la Dinamo! Reacție categorică a antrenorului: „Se vor afla mai multe!” Vezi toate știrile
Citește și