Închide meniul
Foto

Reacția de milioane a soacrei lui Ianis Hagi, în momentul în care a aflat cine este iubitul fiicei sale

Viviana Moraru Publicat: 26 decembrie 2023, 14:22 / Actualizat: 26 decembrie 2023, 15:35

Reclamă
Reacția de milioane a soacrei lui Ianis Hagi, în momentul în care a aflat cine este iubitul fiicei sale

Reacția de milioane a soacrei lui Ianis Hagi, în momentul în care a aflat cine este iubitul fiicei sale

Soacra lui Ianis Hagi/ Iamsport.ro

Reacția de milioane a soacrei lui Ianis Hagi, în momentul în care a aflat cine este iubitul fiicei sale. Mama Elenei Tănase a avut o apariție elegantă și a oferit câteva declarații la evenimentul la care au participat peste 400 de invitați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat civil chiar în prima zi de Crăciun. Aceștia au dat o petrecere pe cinste la un restaurant select din Nordul Bucureștiului.

Reacția de milioane a soacrei lui Ianis Hagi, în momentul în care a aflat cine este iubitul fiicei sale

La petrecerea de cununie, soacra lui Ianis Hagi a dezvăluit și cum a reacționat atunci când a aflat cine este iubitul fiicei sale. Mama Elenei Tănase a declarat că a sprijinit-o necondiționat pe aceasta.

De asemenea, soacra lui Ianis Hagi i-a mai mărturisit fiicei sale că are de purtat ceva pe umeri, din momentul în care a ales să fie alături de fiul „Regelui”.

„(Cum ați reacționat când fata v-a zis că prietenul e Ianis?) Am ascultat-o, i-am spus că are ceva de dus pe umeri și sperăm… sigur o să fie foarte bine, să fie fericiți și suntem alături de ei”, a declarat soacra lui Ianis Hagi, conform iamsport.ro.

Reclamă

Soacra lui Ianis Hagi a fost, la fel ca fiica ei, îmbrăcată într-o rochie roșie, lungă, fiind extrem de rafinată și elegantă.

Socrul lui Ianis Hagi este un cunoscut om de afaceri din Constanța, pe nume Dimciu Palavoti Tănase. Și el a avut o apariție elegantă la cununia fiicei sale, fiind îmbrăcat într-un costum negru, cu cravată de aceeași culoare.

Cât a plătit Ianis Hagi pentru costumul purtat la cununia cu Elena

S-a aflat cât a plătit Ianis Hagi pentru costumul purtat la cununia cu Elena. Fiul „Regelui” a fost extrem de elegant în ziua cea mare, însă suma scoasă din buzunar pentru hainele pe care le-a purtat nu este una deloc mare.

Reclamă 4 / 0/3

În ziua în care s-a cununat civil cu Elena, Ianis Hagi a avut o ținută impecabilă. Fiul „Regelui” a purtat un costum negru, cu papion de aceeași culoare, și în picioare a avut pantofi foarte eleganți, care se potriveau perfect cu ținuta.

Conform cancan.ro, Ianis Hagi a plătit aproximativ 3000 de euro pentru ținuta sa de la cununia civilă.

De cealaltă parte, Elena, soția lui Ianis Hagi, a strălucit la marele eveniment. (Vezi galeria foto de la finalul articolului). Aceasta a purtat o rochie roșie lungă, care a costat mult mai mult față de ținuta purtată de Ianis Hagi. Concret, rochia Elenei a costat 10.000 de euro.

Ianis Hagi și Elena au ales să se cunune civil la jumătate de an după ce fiul „Regelui” și-a cerut în căsătorie partenera, la Paris. La momentul respectiv, internaționalul român i-a pus iubitei sale pe deget un inel în valoare de 50.000 de euro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și