Închide meniul
EXCLUSIV

Reacţia lui Cosmin Contra, după ce a aflat că Silvio Berlusconi a murit: „A intrat în vestiar după un meci cu Inter”

Dan Roșu Publicat: 12 iunie 2023, 16:02

Reclamă
Reacţia lui Cosmin Contra, după ce a aflat că Silvio Berlusconi a murit: „A intrat în vestiar după un meci cu Inter

Reacţia lui Cosmin Contra, după ce a aflat că Silvio Berlusconi a murit

Cosmin Contra, în tricoul lui AC Milan / Getty Images

Cosmin Contra a avut o primă recţie după ce a aflat că Silvio Berlusconi a murit. Fostul fundaş dreapta a jucat la Milan în sezonul 2001 – 2002, înainte să plece la Atletico.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Contra a dezvăluit cele două episoade când jucătorii lui Milan au fost vizitaţi de fostul prim-ministru al Italiei. Berlusconi a murit, astăzi, la vârsta de 86 de ani.

Reacţia lui Cosmin Contra, după ce a aflat că Silvio Berlusconi a murit

„Eram foarte apreciat de el. L-am întâlnit de două ori. A venit la Milanello şi a intrat în vestiar după un meci cu Inter. În rest, fiind prim ministru, l-am întâlnit de puţine ori. Îi plăcea fotbalul, respecta toţi jucătorii. Sunt foarte puţin oameni în fotbal care se pot lăuda cu palmaresul lui.

Îmi pare rău că s-a dus unul dintre oamenii care au revoluţionat fotbalul. A înfiinţat echipa aia care a dominat Europa. Era respectat de toţi din Italia. Exigenţele erau maxime şi trebuia să dai randamentul cel mai bun pentru a rămâne la Milan”, a spus Contra, pentru Antena Sport.

Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Silvio Berlusconi a murit

Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Silvio Berlusconi a murit nu a întârziat să apară. Fostul antrenor al Milanului a transmis condoleanţele sale după moartea fostului patron al clubului italian.

Reclamă

Silvio Berlusconi, fost premier al Italiei, a încetat viaţă luni, la vârsta de 86 de ani, după ce fusese diagnosticat cu leucemie în urmă cu doi ani. El deţinea o altă echipă italiană, Monza, după ce a fost patronul clubului AC Milan timp de 30 de ani.

„Tristeţea de astăzi nu şterge momentele fericite trăite împreună. Recunoştinţă infinită preşedintelui, dar mai ales unui om ironic, loial, inteligent, sincer. A fost esenţial mai întâi în aventura mea ca fotbalist şi apoi ca antrenor. Grazie Presidente”, a fostul mesajul postat de Ancelotti, pe Twitter.

Carlo Ancelotti a menţinut o relaţie cu Silvio Berlusconi încă de la începuturile sale ca jucător şi mai târziu ca antrenor la AC Milan, etapă în care a câştigat titlul în Serie A, în sezonul 2003-2004 şi două trofee ale Ligii Campionilor, în 2003 şi 2007, printre alte titluri.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9
mai
0:23
Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley
9
mai
0:00
Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 Vezi toate știrile
Citește și