Închide meniul

Reacţia lui Gigi Becali, după ce dosarul în care a fost acuzat de spălare de bani a fost clasat: „Procurorul era aiurit”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 octombrie 2021, 14:11

Reacţia lui Gigi Becali, după ce dosarul în care a fost acuzat de spălare de bani a fost clasat: „Procurorul era aiurit

Gigi Becali are o avere uriașă

SportPictures / Cosmin Iftode via Hepta

Gigi Becali s-a arătat mulţumit de decizia luată de instanţă şi respinge încă o dată acuzaţiile din dosar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, reacţie după decizia în dosarul în care a fost acuzat de spălare de bani

Procurorul DNA era aiurit. Drept dovadă că dosarul s-a clasat. Nu avea niciun temei ceea ce a cerut respectivul procuror. Mai ales că despăgubirile nu au fost trimise de la o persoană, nici măcar de la ANRP. Ci după o decizie a Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Cum să îl pună pe nepotul meu să returneze o sumă pe care a obținut-o în urma deciziei de la Înalta Curte. Nu are cum. Am văzut că eram băgat și eu, că risc să returnez anumite sume de bani. Dar nu există așa ceva”, a declarat Becali pentru fanatik.ro.

Gigi Becali nu a scăpat de emoţii, chiar dacă dosarul a fost clasat

Chiar dacă a fost clasat dosarul, Becali şi Geambazi nu se pot considera scăpaţi de emoţii. Dacă evaluatorul care a supraevaluat terenul din Voluntari va fi condamnat, aceştia ar putea fi trimişi în faţa judecătorilor, în civil. Asta pentru a restitui suma pe care ar fi obţinut-o ilegal către stat.

Cum să îmi facă proces în civil când banii i-a luat nepotul (n.r. – Vasi Geambazi), după o decizie în instanță. Singurul lucru, doar să schimbe decizia în instanță. Și cumva să oblige la returnarea sumei, dar deja sunt două decizii judecătorești. În acest sens nu se mai poate schimba nimic.

Reclamă

Mă și ia capul când citesc câte prostii se scriu. Nu am riscat nimic în acest proces, drept dovadă că dosarul a fost clasat în doi timpi și trei mișcări”, a mai spus patronul FCSB pentru sursa mai sus citată.

Becali şi Geambazi au fost puşi sub acuzare în dosarul legat de terenul din Voluntari a cărui valoare ar fi fost mărită artificial. Astfel, nepotul latifundarului din Pipera a fost despăgubit cu o sumă uriaşă, 60 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! Vezi toate știrile
Citește și