Închide meniul

Reacția Petrolului după ce fostul atacant, Roland Stănescu, s-a sinucis!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 iulie 2022, 10:48

Reacția Petrolului după ce fostul atacant, Roland Stănescu, s-a sinucis!

Roland Stănescu s-a sinucis

Roland Stănescu, după promovarea Petrolului în Liga a 2-a / Facebook Petrolul Ploiești

Petrolul Ploiești a reacționat după ce Roland Stănescu s-a sinucis. Fostul atacant al „lupilor galbeni” avea numai 32 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalul românesc a fost cutremurat sâmbătă seară, la aflarea veștii că Roland Stănescu s-a aruncat în gol de la etajul 4. La scena înspăimântătoare ar fi asistat și mama fostului fotbalist.

Reacția Petrolului după ce fostul atacant, Roland Stănescu, s-a sinucis

Stănescu locuia singur, însă la moartea lui ar fi asistat chiar şi propria mamă. Femeia s-ar fi aflat în vizită în momentul în care bărbatul a recurs la gestul extrem.

La scurt timp după anunțul tragic, Petrolul a oferit o reacție oficială. Stănescu a evoluat pentru formația din Ploiești în sezonul 2017/2018, când „lupii galbeni” se aflau în Liga a 3-a și reușeau să obțină promovarea în eșalonul secund.

„Roland Stănescu, fostul jucător al echipei noastre în perioada 2016-2017 (20 de meciuri jucate/11 goluri marcate), ne-a părăsit, astăzi, definitiv!

Reclamă

Rămas bun, Roli! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace!”, a anunțat Petrolul, pe contul oficial de Facebook.

 

Roland Stănescu a mai avut o tentativă de suicid în trecut

Două echipaje medicale SMURD au efectuat manevrele de resuscitare, însă fără succes. Nu au putut decât să declare decesul victimei. Cazul va fi preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov pentru cercetarea circumstanțelor în care s-a produs tragedia.

Reclamă 4 / 0/3

„Astăzi, 2 iulie în jurul orei 15:38, polițiștii orașului Voluntari au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că, un bărbat s-a precipitat de la etajul 4, al unui bloc de locuințe din localitate. Polițiștii din Voluntari s-au deplasat la fața locului pentru efectuarea activităților specifice din competență.

De asemenea, la fața locului s-au deplasat 2 echipaje medicale din cadrul SMURD, care au efectuat manevrele de resuscitare, însă din păcate, au declarat decesul victimei. S-a relaționat cu Serviciul de Medicină Legală Ilfov, care urmează să se deplaseze la fața locului pentru efectuarea de activități specifice. Cazul urmează să fie preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov pentru efectuarea activităților din competență”, a transmis IPJ Ilfov.

Apropiaţii spun că Roland Stănescu ar fi suferit de afecţiuni psihice şi nu ar fi fost la prima tentativă de a-şi pune capăt zilelor. La doar 22 de ani, în perioada în care juca pentru FC Argeș, Roland și-a tăiat venele în timp ce era cu echipa în cantonament, în urma unui conflict între părinții săi, conform prosport.ro.

De-a lungul carierei, Roland Stănescu a evoluat pentru Juventus București, FC Argeș, Minerul Motru, Ștefănești, Saelele, CS Balotești, Petrolul și Dacirea Unirea Brăila.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și