Închide meniul

Reacţia vehementă a lui Gigi Becali, după ce numele său a fost implicat într-o escrocherie: „Eu nu o să cer bani în viaţa mea!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 martie 2023, 11:50

Reacţia vehementă a lui Gigi Becali, după ce numele său a fost implicat într-o escrocherie: „Eu nu o să cer bani în viaţa mea!

Gigi Becali l-a făcut pe Dragoş Nedelcu să plângă

Gigi Becali, criză de nervi / Hepta

Reacţia vehementă a lui Gigi Becali, după ce numele său a fost implicat într-o escrocherie. Patronul de la FCSB a fost extrem de nemulţumit că numele său a fost asociat cu acest scandal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai exact, un bărbat care s-a dat drept asociatul lui Gigi Becali cerea bani pe Facebook, pentru o investiţie în criptomonede. Gigi Becali a reacţionat imediat după ce a auzit de acest scandal şi a negat cu vehemenţă orice implicare.

Reacţia vehementă a lui Gigi Becali, după ce numele său a fost implicat într-o escrocherie

„Cine e înșelat, aia e. Cine e deștept nu e înșelat. Eu nu fac așa ceva. Nu am Facebook. Nu mă interesează pe mine lucrurile astea. Oamenii știu că eu nu cer bani. Niciodată! Nimănui!
La echipă ați văzut alți investitori? Nu. Am fost doar eu. Eu, dacă vreau să fac ceva, dau bani și fac. Dar nu cer bani. Eu nu o să cer bani în viața mea! Eu nu am alți asociați”, a declarat Gigi Becali pentru cancan.ro.

Gigi Becali, cu crucea la vedere! Cât poate să plătească latifundiarul din Pipera pentru hainele personalizate

Gigi Becali a apărut în public cu crucea la vedere. S-a aflat cât poate să plătească latifundiarul din Pipera pentru hainele personalizate. Designer-ul de modă al patronului de la FCSB a oferit detalii despre cererile celebrului afacerist.

La ultimele apariții publice, Gigi Becali a purtat haine negre, brodate cu o cruce roșie și un înscris în limba greacă ce semnifică „Iisus Hristos biruiește”. Design-ul este creat în special pentru latifundiarul din Pipera.

Reclamă

„Trebuie să vă spun în primul rând că acele haine sunt făcute exclusiv la comandă și că ele nu intră în oferta noastră. Sunt niște haine mai aparte față de ceea ce producem noi în mod special.

Sunt mai multe lucruri de care ținem cont atunci când stabilim prețul lucrării. Materialul din care facem haina respectivă, durata de lucru, detalii legate de aspectele acesteia. Plus mărimea celui care-l va îmbrăca. Una peste alta, un hanorac de genul acela poate costa în jur la 1.000 de euro.

Vorbim despre contravaloarea lui în lei, desigur. Crucea respectivă este una brodată, de cele mai multe ori. Asta dacă vorbim despre anumite dimensiuni, mai degrabă mici. Dacă acestea cresc, atunci aplicăm și broderie, cusută manual, și alte soluții tehnice. În general, nu lucrăm cu imprimeuri”, a spus Alexandru Ciucu, conform playtech.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Sursa citată scrie că o ținută similară cu cea comandată de Gigi Becali costă aproximativ 2.000 de euro.

Gigi Becali se teme de „falimentul familiei”. Ce nu vrea să le lase moştenire fetelor sale

Gigi Becali a făcut declaraţii surprinzătoare şi a anunţat că se teme de „falimentul familiei”. Patronul lui FCSB a luat o decizie importantă în ceea ce priveşte averea lui uriaşă.

Latifundiarul din Pipera s-a răzgândit şi nu vrea să le mai lase moştenire, fetelor sale, echipa de fotbal. Gigi Becali e sigur că, în cazul în care ar face asta, Teodora, Alexandra şi Cristina ar avea de suferit. Omul de afaceri i-a dat exemplu pe cei care i-au fost rivali în ultimele decenii. Acesta este şi motivul pentru care nu vrea să le lase celor trei fiice „perla coroanei”.

Omul de afaceri i-a dat exemplu pe cei care i-au fost rivali în ultimele decenii. Acesta este şi motivul pentru care nu vrea să le lase celor trei fiice „perla coroanei”.

Pe mine nu mă interesează gura lumii, mă interesează copiii. Văd copiii. (Reporter: Păi şi echipa cui o lăsaţi?) Echipa nu o las, când mor eu, la revedere. Nu las echipa la familie! Le-am zis: ‘Vreţi să nu apăreţi în presă? Terminaţi cu FCSB’. Mi-au zis că nu vor în presă. Vor să fie liniştiţi.

Echipa nu va dispărea, o ia Talpan. O ia Piţurcă cu Stoica. Nu ştiu cine o ia… Balint cu Opriţa şi cu Miu… Duckadam. Hai să vă spun un lucru. O echipă de fotbal în România este un pericol de a-ţi distruge familia. Adică falimentul familiei tale. Vrei falimentul familiei tale? Adică îl vrei în risc? Dă-i o echipă de fotbal şi bagă-te în faliment.

De ce? La mine a fost un caz fericit, dar nu sunt toţi în faliment? Spune-mi unul care nu e în faliment. La fotbal e faliment, eu nu pot să las echipa să îmi pun fetele mele în pericol de faliment„, a declarat Gigi Becali.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și