Închide meniul

„Regele Ficatului”, dat în judecată după ce s-a descoperit cum îşi înşela fanii. Riscă să piardă o sumă uriaşă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 ianuarie 2023, 19:45

„Regele Ficatului, dat în judecată după ce s-a descoperit cum îşi înşela fanii. Riscă să piardă o sumă uriaşă

"Regele Ficatului", dat în judecată după ce s-a descoperit cum îşi înşela fanii

Brian Johnson are milioane de urmăritori pe reţelele sociale / Colaj Instagram

Brian Johnson (45 de ani), poreclit „Regele Ficatului”, a fost dat în judecată după ce s-a descoperit cum îşi înşela fanii. Cunoscutul culturist, care a devenit influencer şi a adunat o avere uriaşă, este în faţa unui proces în urma căruia ar putea pierde milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brian Johnson a ajuns cunoscut datorită formei sale fizice incredibile. Acesta a ajuns la 1.7 milioane de urmăritori pe Instagram şi îşi îndemna urmăritorii să mănânce carne crudă. Le-a dezvăluit că aşa a devenit unul dintre cei mai puternici oameni.

Brian Johnson, „Regele Ficatului”, a fost dat în judecată

Johnson îşi asigura fanii că dieta lui era bazata, contrar specialiştilor, pe consumul de carne crudă. Le-a recomandat acestora să mănânce ficatul animalelor. Totul s-a dovedit a fi o înşelătorie. În cele din urmă, „Regele Ficatului” a recunoscut că a ajuns la forma de invidiat după ce a luat, lunar, steroizi în valoare de 11.000 de dolari.

Știu că am greșit. Acum am datorii, trebuie să gestionez situația. E clar că merit toate criticile pe care le primesc„, a declarat Brian Johnson.

Situaţia culturistului s-a complicat în ultimele zile. Potrivit bild.com, Brian a fost dat în judecată de un fan din New York, care se plânge că a fost păcălit. L-a acuzat pe Johnson că şi-a înşelat urmăritorii şi s-a îmbogăţit. Dacă va fi găsit vinovat de judecători, „Regele Ficatului” poate pierde până la 25 de milioane de dolari.

Reclamă

În esență, este vorba despre faptul că ‘Regele ficatului’ și-a păcălit clienții făcându-i să creadă că el și-a întărit corpul doar cu dieta lui cu ficat și cu suplimentele alimentare pe care le vindea„, anunţă jurnaliştii din Germania.

Brian Johnson s-a autoproclamat „om modern al peşterilor” şi a devenit antrenor personal pentru mai mulţi clienţi bogaţi. Aşa a ajuns la o avere estimată la 100 de milioane de dolari. Are aproximativ 6 milioane de urmăritori pe toate conturile sale de pe reţelele sociale.

Efectul pe care steroizii îl au asupra creierului

Cel mai musculos om din lume între 1992 și 1997 povestește ce efect au avut steroizii asupra sa.

Reclamă 4 / 0/3

Dorian Yates este o legendă a culturismului. Acesta a câștigat cel mai prestigios concurs de culturism din lume, Mister Olympia, de 6 ori, între 1992 și 1997. Britanicul este al cincilea în istoria culturismului, cu 6 titluri, după Lee Haney și Ronnie Coleman, care au 8 titluri, Arnold Schwarzenegger și Phil Heath, cu 7 titluri.

Yates a povestit într-un podcast efectul pe care îl au steroizii asupra corpului, dar mai ales asupra creierului. Acesta a spus că substanțele dau o dependență foarte puternică.

Este un aspect psihologic puternic, o dependență. Mulți oameni se apucă de culturism din nesiguranță, vor să se simtă bine în pielea lor, iar apoi iau steroizi și asta amplifică totul. Steroizii te duc la nivelul următor. Iei steroizi o perioadă și apoi nu o să vrei să te oprești, pentru că nu vrei să pierzi toți acei mușchi acumulați. Dar nu o poți face la nesfârșit, iar atunci când te oprești intervine o cădere enormă, fizică dar și psihică”, a spus Yates pentru London Real.

Acesta a povestit că atunci când s-a lăsat de steroizi nu a putut face copii timp de 2 ani, din cauza testosteronului care avea un nivel foarte scăzut.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și