Închide meniul

Revoltător! Cei de la Sochaux au refuzat amânarea meciului, după ce soţia antrenorului advers a murit. Motivul invocat

Publicat: 12 ianuarie 2023, 21:50

Reclamă
Revoltător! Cei de la Sochaux au refuzat amânarea meciului, după ce soţia antrenorului advers a murit. Motivul invocat

Stephane Moulin, antrenorul de la Caen, trece prin momente grele

Profimedia

Cei de la Sochaux au refuzat amânarea meciului, după ce soţia antrenorului advers a murit. Cei de la Sochaux au invocat motive logistice pentru care au decis să nu fie de acord cu amânarea meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Caen a cerut amânarea partidei cu Sochaux, având în vedere faptul că soţia antrenorului Stephane Moulin va fi înmormântată în ziua respectivă. Caen a anunţat miercuri decesul lui Armelle Moulin.

Cei de la Sochaux au refuzat amânarea meciului, după ce soţia antrenorului advers a murit

Stephane Moulin îşi luase o pauză din data de 22 decembrie, pentru a fi alături de soţia sa care atunci era bolnavă. După moartea femeii, clubul a cerut amânarea meciului cu Sochaux. În ciuda faptului că liga franceză şi BeIN Sports erau de acord, Sochaux a refuzat, scrie news.ro.

Cei de la Caen au dorit ca partida să se amâne, pentru ca antrenorul lor să se ocupe de înmormântare. Într-un comunicat, clubul Sochaux a invocat dificultăţi legate de logistică în cazul reprogramării meciului.

Sochaux a precizat că propune ca înainte de startul partidei de sâmbătă, din Ligue 2, să se ţină un minut de reculegere în memoria lui Armelle Moulin. Decizia luat de cei de la Sochaux a stârnit indignare, iar jurnalistul Ben Jacobs a transmis un mesaj extrem de dur pe reţelele de socializare.

Reclamă

„Stephane Moulin, antrenorul lui Caen, și-a pierdut soția, iar înmormântarea este programată sâmbătă. Tot clubul și-ar dori să participe, dar Sochaux refuză să amâne meciul. E rușinos și insensibil!”, a scris jurnalistul Ben Jacobs pe reţelele de socializare.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și