Închide meniul
Foto

Rică Răducanu a ajuns la capătul răbdării! Sărăcia e mai vizibilă ca niciodată: „Trăim vremuri grele”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 august 2023, 9:24

Reclamă
Rică Răducanu a ajuns la capătul răbdării! Sărăcia e mai vizibilă ca niciodată: „Trăim vremuri grele”

Rică Răducanu, devastat de moartea lui Franz Beckenbauer

Rică Răducanu, pe stadion / Hepta

Rică Răducanu a ajuns la capătul răbdării. Fostul mare fotbalist are o terasă pe litoral, însă în această vară vânzările nu au fost cele aşteptate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rică Răducanu are probleme cu afacerea de pe litoral. Fostul portat s-a plâns de lipsa clienţilor în această vară. Lipsa banilor i-a făcut pe români să nu mai petreacă atât de mult ca în anii trecuţi.

Rică Răducanu a ajuns la capătul răbdării

Vara asta nu prea a mers treaba la terasă, la afacerea familiei. Am stat și am privit în multe zile cum reacționează românul de rând. Mă întreb unde sunt acele concedii în care știam să ne distrăm, dar și să mâncăm așa cum trebuie în concediu. Poate avem memoria scurtă, dar pe vremuri, nu îndepărtate, ne răsfățam în vacanță. Adică, aveam în fiecare zi o friptură, fie ea în sânge sau nu, și un pahar de șpriț. Nu mai vorbesc despre un mușchi țigănesc sau un platou cu diverse preparate, să simtă toată lumea că e concediu, că e o perioadă de relaxare.

Vara asta s-a văzut poate cel mai bine în ultimii ani că trăim vremuri grele, că salariile sunt mici, dacă îl ai și p-ăla și nu cumva trăiești la mila nevestei! La terasa noastră, cuvântul de ordine la mâncare a fost ciorba. În diverse variante, dar tot ciorbă se numește. O ciorbă, o halbă de bere și apoi la baie! Cam așa s-au derulat lucrurile, în mare, anul acesta”, a spus Rică Răducanu pentru cancan.ro.

Rică Răducanu a vorbit şi despre situaţia de la Rapid, echipa sa de suflet

Rică Răducanu transmite un semnal de alarmă legat de Rapid. Echipa giuleşteană se află pe locul 11 după 5 etape.

Reclamă

Ce să mă mai întrebi, dă-i… Nu vezi că după ce că oamenii ăștia, săracii, spectatorii ajută, ăla umblă de colo, colo… nu ai marfă, ce să mai? Eu le-am zis, crezi că Mutu a plecat degeaba? Nu ai marfă și e și așezată rău aia pe care o ai. 

Și data trecută am dat autogoluri, nu prea am mai văzut așa ceva. Eu zic să se ducă toată conducerea, și cu președinte, și cu antrenor, la biserică, să se spovedească.

Prestația echipei a fost cum e în general fotbalul românesc, greșeli personale care nu au ce căuta într-un fotbal avansat, am vrea noi să îl avem. Nu te mai bazezi că avem o formație, ăsta e nivelul.

Reclamă 4 / 0/3

În primul rând, e vorba de onoarea lor de fotbaliști. În al doilea rând, joacă și ei pe bani, mâine-poimâine se lasă și… Nu am jucat mai nimic, tată, nu jucăm, la ora actuală, nu jucăm nimic, ce să mai?”, a declarat Rică Răducanu pentru iamsport.ro.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:46 Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători” 23:26 „Vreţi să rămâneţi la Dinamo?” Zeljko Kopic, anunţ despre viitorul său după victoria cu Csikszereda: „Am 46 de ani, nu 60!” 23:20 VIDEOFinlanda – Danemarca 3-1 a fost în AntenaPLAY! Duel încins la Campionatul Mondial de hochei 23:11 Răzvan Lucescu şi-a dezvăluit clauza pe care o are în contractul cu PAOK! Ce a spus de interesul lui Beşiktaş 23:05 Palermo – Venezia 0-1, în AntenaPLAY. Eşec pentru echipa lui Nedelcearu, în turul semifinalelor play-off-ului pentru Serie A 23:01 Lotul Argentinei pentru Copa America 2024! Lionel Messi va împlini 37 de ani chiar la turneul final 22:42 Ce a spus Dennis Politic despre un transfer de la Dinamo, după „dubla” de senzaţie cu Csikszereda! 22:35 Patronul lui PAOK, mesaj emoţionant pentru Răzvan Lucescu. Urare specială şi pentru Mircea Lucescu: „Să mai trăiască 100 de ani!” 21:53 FotoDinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! „Câinii” au luat o opţiune serioasă pentru rămânerea în Liga 1 21:52 FCSB şi-a mai aflat o posibilă adversară din turul 1 preliminar al UEFA Champions League! Cum arată lista actualizată Vezi toate știrile
Citește și