Închide meniul

Rică Răducanu transmite un semnal de alarmă legat de Rapid: „Crezi că Mutu pleca degeaba?”

Bogdan Stănescu Publicat: 14 august 2023, 21:16

Reclamă
Rică Răducanu transmite un semnal de alarmă legat de Rapid: „Crezi că Mutu pleca degeaba?

Rică Răducanu transmite un semnal de alarmă legat de Rapid

Rică Răducanu, pe stadion / Hepta

Rică Răducanu transmite un semnal de alarmă legat de Rapid. Echipa giuleşteană se află pe locul 11 după 5 etape.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a fost învinsă acasă, cu 2-0, în ultima etapă de către Petrolul. Giuleştenii au doar 5 puncte obţinute în 5 etape.

Rică Răducanu transmite un semnal de alarmă legat de Rapid

Ce să mă mai întrebi, dă-i… Nu vezi că după ce că oamenii ăștia, săracii, spectatorii ajută, ăla umblă de colo, colo… nu ai marfă, ce să mai? Eu le-am zis, crezi că Mutu a plecat degeaba? Nu ai marfă și e și așezată rău aia pe care o ai. 

Și data trecută am dat autogoluri, nu prea am mai văzut așa ceva. Eu zic să se ducă toată conducerea, și cu președinte, și cu antrenor, la biserică, să se spovedească.

Prestația echipei a fost cum e în general fotbalul românesc, greșeli personale care nu au ce căuta într-un fotbal avansat, am vrea noi să îl avem. Nu te mai bazezi că avem o formație, ăsta e nivelul.

Reclamă

În primul rând, e vorba de onoarea lor de fotbaliști. În al doilea rând, joacă și ei pe bani, mâine-poimâine se lasă și… Nu am jucat mai nimic, tată, nu jucăm, la ora actuală, nu jucăm nimic, ce să mai?”, a declarat Rică Răducanu pentru iamsport.ro.

Marius Şumudică anunţă că nu mai vrea să vină la Rapid: „Refuz şi dacă voi fi ofertat”

Marius Şumudică anunţă că nu mai vrea să vină la Rapid. „Şumi” a fost deranjat că nu mai este dorit de galeria Rapidului.

Liviu Ungurean, zis „Bocciu”, liderul suporterilor Rapidului, a anunţat că Marius Şumudică nu mai e o variantă agreată de fanii rapidişti.

Reclamă 4 / 0/3

Pe mine scoateţi-mă din ecuaţia asta. Eu refuz să vin la Rapid şi dacă voi fi ofertat”, a spus Marius Şumudică pentru digisport.ro.

Nu se pune problema. Ceea ce a declarat Liviu (n.r. Ungurean), a spus că nu e momentul. Nu cred că a spus-o împotriva lui Marius Șumudică. A zis că a fost o strategie Șumudică. Nu e momentul ca Șumudică să fie sacrificat pentru greșelile Rapidului.

Liviu a vrut să spună altceva. Că s-au făcut niște greșeli și trebuie să răspundă oamenii care au făcut greșelile respective. Organizarea pe acest început de campionat este deficitară”, a declarat Gheorghe Răducan, zis „Gigi Corsicanu”.

Marius Şumudică a precizat că va veni la meciul Rapidului cu Farul. „Vin cu eşarfa la gât şi susţin Rapidul”, a spus „Şumi”.

Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după Rapid – Petrolul 0-2: „Nu mi-ar fi frică să mă duc, dar nu e momentul!”

Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după Rapid – Petrolul 0-2. Marius Şumudică a spus că Bergodi trebuie susţinut în acest moment şi că nu e momentul să meargă la Rapid acum.

Mai mult, Şumudică e de părere că Rapid trebuie să obţină rezultate bune acum pentru a putea prinde playoff-ul Ligii 1. Rapid se află pe locul 11, după 5 etape.

Eu mă abțin să discut despre Rapid. De fiecare dată când am spus ceva s-a interpretat. Sunt niște profesioniști acolo, domnul Șucu, Angelescu, Nico… Au pus un antrenor cu CV bun. Cred că problema e în interiorul clubului.

Reclamă

Am înțeles și opinia șefilor de galerie care au declarat că nu e momentul lui Șumudică. Eu le respect decizia și am văzut în fața dumneavoastră să spun că e momentul să-l sprijine pe Bergodi, conducerea. Nu sunt ironic. Eu cred că nu este momentul ca Şumudică să vină la Rapid acum. Sunt sigur că vor redresa corabia

Au zis că vineri se vor duce să discute cu jucătorii. Probabil va exista un declic, echipa își va reveni și lucrurile vor intra pe un făgaș normal. Până la urmă, nu s-a întâmplat nimic.

Eu cunosc spiritul Giuleștiului de acum 20 de ani, nu de acum, nu-l recunosc. Nu am luat parte la nicio discuție cu suporterii. Sunt în afara fenomenului Rapid. Nu mi-ar fi frică să mă duc la Rapid, dar Rapid are un antrenor, pe Bergodi.

Sunt abia 5 etape, sper să-și îndeplinească obiectivele. Acum nu mai trebuie spus că a făcut Mutu transferurile. Rapid va trebui să facă niște rezultate urgente. Sunt pe locul 11, au de depășit 5 echipe până la play-off”, a mai spus Marius Şumudică pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
8
mai
23:05
Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni!
8
mai
22:31
Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată”
8
mai
22:26
Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge
8
mai
21:56
Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor
8
mai
21:43
Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere
8
mai
21:02
FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată”
8
mai
20:53
Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3
Vezi toate știrile
Citește și