Închide meniul

Richard Williams, prima reacţie după ce Will Smith l-a pocnit pe Chris Rock, la Premiile Oscar 2022. Ce a spus tatăl campioanelor Venus şi Serena Williams

Dan Roșu Publicat: 29 martie 2022, 15:25

Richard Williams, prima reacţie după ce Will Smith l-a pocnit pe Chris Rock, la Premiile Oscar 2022. Ce a spus tatăl campioanelor Venus şi Serena Williams

Richard Williams, prima reacţie după ce Will Smith l-a pocnit pe Chris Rock

Profimedia Images

  • Richard Williams, prima reacţie după ce Will Smith l-a pocnit pe Chris Rock
  • Will Smith a jucat chiar rolul tatălui surorilor Venus şi Serena Williams

Richard Williams (80 de ani), tatăl campioanelor Venus şi Serena Williams, a avut o primă reacţie după ce Will Smith l-a lovit pe Chris Rock, în cadrul Premiilor Oscar 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La câteva minute după incident, actorul de 53 de ani a urcat din nou pe scenă pentru a primi Oscarul pentru cel mai bun actor în rol principal. Smith a jucat chiar rolul lui Richard Williams, în filmul „King Richard”.

Richard Williams, reacţie după ce Will Smith l-a lovit pe Chris Rock

“Nu știm toate detaliile de acolo. Dar nu sunt de acord cu lovirea unei alte persoane, doar în cazurile în care este vorba despre autoapărare”, a spus Richard Williams, pentru NBC.

Reclamă

Altercaţia a avut loc atunci când Rock a urcat pe scenă pentru a înmâna premiul pentru cel mai bun documentar şi a făcut o glumă despre Jada Pinkett Smith care este într-o continuare a filmului „G.I. Jane”. Pinkett Smith a fost deschisă cu privire la faptul că are alopecie, care provoacă căderea părului.

Smith a alergat apoi pe scenă, l-a pălmuit pe Rock şi s-a întors repede la locul lui. „Ţine numele soţiei mele departe de gura ta nenorocită!”, i-a strigat Smith odată ce s-a aşezat.

Reclamă

Will Smith i-a cerut scuze public lui Chris Rock

Will Smith şi-a cerut scuze după ce l-a pălmuit pe Chris Rock pe scena Oscarurilor duminică seară.

„Violenţa în toate formele ei este otrăvitoare şi distructivă. Comportamentul meu din seara Premiilor Academiei a fost inacceptabil şi inexcuzabil. Glumele pe cheltuiala mea fac parte din slujbă, dar o glumă despre starea medicală a Jadei a fost prea mult pentru mine şi am reacţionat emoţional”, a scris Smith. „Aş dori să-ţi cer scuze în mod public, Chris. Am fost deplasat şi m-am înşelat. Sunt jenat şi acţiunile mele nu arată bărbatul care vreau să fiu. Nu există loc pentru violenţă într-o lume a iubirii şi bunătăţii”.

Mesajul continuă: „Aş dori, de asemenea, să-mi cer scuze Academiei, producătorilor emisiunii, tuturor participanţilor şi tuturor celor care urmăresc din întreaga lume. Aş dori să-mi cer scuze familiei Williams şi familiei mele ‘King Richard’. Regret profund că acest comportament al meu a pătat ceea ce a fost o călătorie superbă pentru noi toţi. Sunt o lucrare în curs”, a spus Smith, care a jucat rolul lui Richard Williams, în „King Richard”.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Will Smith și-a dat demisia din Academia Oscarurilor
Diverse • 2 apr., 8:35
Will Smith, decizie radicală după ce l-a lovit pe Chris Rock la premiile Oscar! Anunțul actorului
Extra • 28 mart., 18:06
„Bombardierul” Ion Pascu, reacţie genială după ce Will Smith l-a lovit pe Chris Rock: „A dat mai tare Anamaria Prodan în Dan Alexa!”
Will Smith l-a lovit pe Chris Rock la Gala Premiilor Oscar
Extra • 28 mart., 12:31
FOTO
Dana White, reacție savuroasă după ce Will Smith l-a lovit pe Chris Rock la Gala Premiilor Oscar! Postarea virală a șefului UFC
Serena Williams și Venus Williams, la Gala Premiilor Oscar
Extra • 28 mart., 11:03
FOTO
Serena Williams, prima reacție după ce Will Smith l-a lovit pe Chris Rock la Gala Premiilor Oscar