Închide meniul

Roberto Baggio a fost jefuit, bătut şi sechestrat în timpul meciului dintre Spania şi Italia

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 iunie 2024, 10:26

Reclamă
Roberto Baggio a fost jefuit, bătut şi sechestrat în timpul meciului dintre Spania şi Italia

Roberto Baggio a fost jefuit, bătut şi sechestrat în timpul meciului dintre Spania şi Italia

Profimedia

Roberto Baggio a fost jefuit, bătut şi sechestrat în timpul meciului dintre Spania şi Italia, chiar în reşedinţa pe care fostul mare atacant o deţine în Altavilla Vicentina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roberto Baggio și familia sa au fost jefuiţi, bătuți și sechestraţi de un grup de indivizi care au pătruns în vila fostului fotbalist din Altavilla Vicentina. Incidentul s-a întâmplat joi seara, chiar în timpul partidei dintre Spania şi Italia.

Roberto Baggio a fost jefuit, bătut şi sechestrat în timpul meciului dintre Spania şi Italia

Fostul mare jucător italian a încercat să se apere, dar a fost lovit la cap de unul dintre agresori. Conform presei italiene, după conflictul violent, Baggio şi familia sa au fost închişi într-o cameră. Conform fanpage.it, Baggio şi familia sa au stat închişi timp de o oră în cameră. În tot acest timp, indivizii au sustras mai multe obiecte de valoare din casă. În momentul în care Baggio şi-a dat seama că hoţii au plecat, acesta a spart uşa şi a chemat poliţia.

Cei 5 indivizi au pătruns, înarmaţi, în vila fostului Balon de Aur în jurul orei 22:00. Baggio a suferit o rană puternică la cap şi a fost dus la spital. Până la acest moment, nu se poate face o evaluare a pagubelor provocate de cei 5 hoţi.

Roberto Baggio a cucerit Balonul de Aur în 1993, în perioada în care evolua la Juventus Torino. În 1994, Italia a jucat finala Campionatului Mondial, pe care a pierdut-o la loviturile de departajare, contra Braziliei. Roberto Baggio a ratat una din loviturile de departajare.

Reclamă
Reclamă 4

Când m-am dus la punctul de la 11 metri, am fost cât se poate de lucid. Știam că Taffarel plonjează mereu, de aceea am decis să bat pe mijloc, la jumătatea înălțimii, tocmai pentru ca el să nu poată să respingă cu picioarele. A fost o alegere inteligentă. Cu toate acestea, mingea, nu știu cum, a urcat trei metri și s-a dus mult în sus.

Am irosit câteva penaltyuri în carieră, dar când le-am ratat, mingea a fost apărată de portar, nu s-a dus în nori… Brazilienii spun că a fost Ayrton Senna, din ceruri, cel care a ridicat mingea. Cine știe. Este explicația romantică pentru un episod inexplicabil, poate cu excepția oboselii”, declara Roberto Baggio în autobiografia lui despre acel moment, care l-a făcut să nu mai execute penalty-uri timp de mai mulţi ani ulterior.

A fost cel mai negru moment din cariera mea, m-a marcat ani de zile. Încă mai visez la acel penalty ratat. Mi-a fost foarte greu să scap din acel coșmar. Dacă aș putea șterge o imagine din viața mea sportivă, aceea ar fi”, mărturisea Roberto Baggio.

Reclamă

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:54

Adrian Porumboiu nu are niciun dubiu, după penalty-ul primit de România în meciul cu Slovacia! Verdictul oferit

15:51

Reacția lui Marius Șumudică, când a aflat că Florin Niță negociază cu Dan Șucu: „Are ofertă de 700.000 de euro pe an!”

15:16

„Ne vor trata de sus şi o să-i bubuim” Ionel Ganea, reacţie savuroasă înaintea meciului României cu Olanda, din optimile EURO 202

15:10

„Îi arunc mănușa lui Edi!” Gigi Becali, provocare incredibilă pentru Edi Iordănescu: „Să vedem dacă esti mai tare antrenor!”

14:27

„Mie nunțile nu îmi plac. Care victorie?” Ladislau Boloni nu este impresionat de calificarea României în optimi la EURO 2024

14:01

Lance Stroll şi-a prelungit contractul cu Aston Martin! Anunţul oficial al echipei de Formula 1

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și