Închide meniul

Roger Federer, anunţ despre planurile de viitor: „Vreau să fac asta acum!”

Publicat: 14 iunie 2024, 10:24

Reclamă
Roger Federer, anunţ despre planurile de viitor: „Vreau să fac asta acum!

Roger Federer se retrage din tenis

Roger Federer, în timpul unui meci la Wimbledon / Profimedia

Roger Federer a făcut un anunţ despre planurile sale de viitor. Legendarul Roger Federer a declarat că se bucură de faptul că se dedică familiei sale şi că nu se grăbeşte să se implice în proiecte mari după ce s-a retras din tenis în urmă cu aproape doi ani, relatează Reuters.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La premiera unui nou film documentar, care a avut loc joi la Londra şi care prezintă ultimele zile ale carierei sale sportive, multiplul campion de Grand Slam a declarat că este foarte mulţumit de viaţa sa.

„Cu siguranţă nu mă plictisesc acasă. Viaţa este minunată. Încerc să fiu cel mai bun tată posibil”, a spus Federer, în vârstă de 42 de ani, care are două perechi de gemeni cu soţia sa Mirka.

Roger Federer, anunţ despre planurile de viitor

„Ce urmează? De fapt, vreau să aştept un pic. Nu vreau să am un milion de lucruri de făcut chiar acum. Vreau să fiu un tată bun, un soţ bun şi să mă aşez un pic mai mult şi apoi să decid, un fel de următorul mega-proiect, dacă vreţi.

Federer: Ultimele douăsprezece zile” surprinde roller-coaster-ul emoţional al finalului de carieră al starului tenisului.

Reclamă
Reclamă 4

Destinat iniţial ca o serie de videoclipuri de acasă pentru uz personal, filmul îl prezintă pe Federer pregătindu-şi anunţul de retragere şi duce publicul în culisele despărţirii sale pline de lacrimi în faţa fanilor şi a foştilor rivali la Laver Cup 2022 de la Londra, scrie news.ro.

Coregizat de Joe Sabia, cunoscut pentru interviurile sale „73 Questions” cu celebrităţi, şi de regizorul premiat cu Oscar Asif Kapadia, documentarul combină momente sincere, materiale de arhivă şi interviuri cu alţi mari jucători de tenis, precum Rafael Nadal, Novak Djokovici şi Andy Murray.

Emoţia celor două săptămâni l-a luat prin surprindere pe Sabia, care a beneficiat de un acces fără precedent la starul elveţian al tenisului, acasă la el şi în vestiar.

Reclamă

Nu mă aşteptam să fie atât de emoţionat. A fost foarte stresant să îl văd atât de emoţionat, pentru că eu eram acolo, observând, fără să spun nimic, ca o muscă pe perete„, a spus el.

Federer, care împlineşte 43 de ani în august, a declarat că a fost fericit să îşi lase sentimentele să se vadă pe ecran.

Nu e ca şi cum aş plânge timp de o oră şi jumătate de film, ştiţi? Este o experienţă grea, dar una bună”, a spus el. „Vedeţi dificultăţile prin care trecem şi, de asemenea, cât de vulnerabili suntem în multe privinţe şi cât de mult înseamnă pentru mine fanii şi lumina reflectoarelor”.

 

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:55

FCSB îşi află adversara din primul tur preliminar din Champions League! Tragerea la sorţi, LIVE TEXT, 15:00

14:05

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro!” Lionel Messi, tentat cu cel mai mare salariu din istorie

14:05

Decizia luată de selecţionerul Belgiei, după înfrângerea şoc cu Slovacia! Doar 12 jucători s-au antrenat

13:53

Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024: „Este un moment unic pentru mine”

13:45

Al cincilea transfer al verii la Dinamo! „Câinii” au transferat un fundaş central de la Lecce

13:28

Dennis Man, aproape de transferul carierei! Cluburile uriaşe care-l urmăresc pe român la EURO 2024

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și